Povezane vesti
"Gađaju jajima iz publike? Ovo je strašno" Bivša žena Darka Lazića užasnuta neprijatnom scenom - Ana Sević…
Blic pre 4 dana
Voditeljka Ana Sević, nekadašnja supruga folkera Darka Lazića, došla je danas na promociju pesme Ive i Joce Stefanovića. - Stižem svuda! Večeras sam ovde... Kod mene kad se nešto dešava, dešava se, sve stignem - rekla je Ana Sević, pa se… »
"Gađaju jajima iz publike? Ovo je strašno" Bivša žena Darka Lazića užasnuta neprijatnom scenom, prokomentarisala ovu…
Kurir pre 3 dana
Voditeljka Ana Sević, nekadašnja supruga folkera Darka Lazića, došla je danas na promociju pesme Ive i Joce Stefanovića. - Stižem svuda! Večeras sam ovde... Kod mene kad se nešto dešava, dešava se, sve stignem - rekla je Ana Sević, pa se… »
"Što si došao?! Sedi kući! Šta moraš da imaš u glavi da bi to uradio?" Pevačica pobesnela pred kamerama, skamenila se…
Alo pre 3 dana
Pobesnela zbog incidenta na koncertu Tee Tairović. Tea Tairović je nedavno doživela veliku neprijatnost na nastupu u Novom Pazaru kada ju je neko iz publike gađao jajima. Ovaj postupak osudile su brojne javne ličnosti, a sada se pred našim kamerama… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 43 minutajoš 17 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih

FoNet: Danas se održava novi sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Nedeljnik pre 3 satajoš 12 povezanih

Ukrajina uništila više od 40 ruskih vojnih aviona, tvrde iz Kijeva
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 24 povezane