Povezane vesti
Voditeljku (33) golu kupa majka! Pojavile se fotografije iz kupatila, javnost šokirana (foto)
Alo 29.05.2025
U celu polemiku uključila se i njena majka. Jelena Dimitrijević (33) nedavno je šokirala javnost kada je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom je majka kupa. Snimak se tada munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, a veliki broj… »
Voditeljku (33) majka kupa u kadi: Videom sve šokirala, a onda objasnila: "Ako iznutra smrdimo..."
Blic 29.05.2025
Voditeljka Jelena Dimitrijević (33) iznenadila je javnost kada je na Instagramu podelila snimak na kojoj je majka kupa u kadi. Jelena je sedela obnažena, a uz to je podelila poruku. - Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa neću. Samo… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 6 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nova učesnica otkrila da je bila sa Krofakom, sve priznala Miljani: "Izlazila sam sa njim", pomenula Karića
Telegraf pre 46 minutajoš 2 povezane
Putinov pomoćnik: Kušneru i Vitkofu pokazani stvarni uspesi ruske vojske na frontu
Politika pre 2 satajoš 2 povezane