Povezane vesti
Poznata glumica odstranila obe dojke Podvrgla se dvostrukoj mastektomiji: "Otkrila sam da nosim gen koji stvara rak"
Alo 29.05.2025
Saznala je da nosi taj gen, a onda se odlučila na ovaj potez. Zvezda serije East Enders, Kara Tojnton (41), otkrila je da je uradila dvostruku mastektomiju. Glumica je postala poznata kao Daun Svon u BBC-jevoj sapunici, u kojoj je igrala četiri godine… »
Poznata glumica odstranila obe dojke: Posle Anđeline Džoli i ona se podvrgla dvostrukoj mastektomiji "Otkrila sam da nosim gen…
Kurir 29.05.2025
Zvezda serije EastEnders, Kara Tojnton (41), otkrila je da je uradila dvostruku mastektomiju. Glumica je postala poznata kao Daun Svon u BBC-jevoj sapunici, u kojoj je igrala četiri godine, od 2005. do 2009. Imala je i brojne pozorišne uloge, uključujući… »
Vesti dana »

Novi Sad: Studenti koji blokiraju Pravni fakultet i policija ispred Sajma gde se održavaju ispiti
Sputnik pre 39 minutajoš 17 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo vreme, temperatura do 36
Glas Zapadne Srbije pre 24 minutajoš 17 povezanih

VIŠER u blokadi: Studenti izbačeni napolje, uprava zaključala zgradu – hitan poziv na protest ispred škole
Nedeljnik pre 19 minutajoš 8 povezanih

Luis Enrike izazvao incident na kraju meča sa Čelsijem, a onda se pravdao: Samo sam hteo da razdvojim igrače
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih