Povezane vesti
"Zemunci su ih pretukli" Čeda Jovanović u suzama ogolio dušu o roditeljima: "Majka mi je dva dana pred smrt rekla da mi to…
Alo 29.05.2025
Jovanović se prisetio perioda kada roditelje nije video dve godine. Čedomir Jovanović je prvi put progovorio o svojim roditeljima koji su mu tokom života bili veliki oslonac i podrška. Kako tvrdi, njegove roditelje su 2003. godine pretukli članovi… »
"Gurnuli su ga u stan i pretukli" Bolna ispovest Čede Jovanovića: Oca i majku mu na kućnom pragu prebili Zemunci: Video sam…
Kurir 29.05.2025
Političar Čedomir Jovanović u ekskluzivnoj ispovesti u emisiji „Iz profila“ autorke Vesne Milanović govorio je o nepoznatim detaljima iz privatnog života. Političar se dotakao po prvi put teme o svojim roditeljima koji su mu tokom života bili veliki… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u Bogatiću: Šetala sa sinom (3) kada ih je pokosio auto: Dečak sa teškim povredama prevezen u Beograd
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 3 satajoš 3 povezane