Povezane vesti
"Zemunci su ih pretukli" Čeda Jovanović u suzama ogolio dušu o roditeljima: "Majka mi je dva dana pred smrt rekla da mi to…
Alo 29.05.2025
Jovanović se prisetio perioda kada roditelje nije video dve godine. Čedomir Jovanović je prvi put progovorio o svojim roditeljima koji su mu tokom života bili veliki oslonac i podrška. Kako tvrdi, njegove roditelje su 2003. godine pretukli članovi… »
"Gurnuli su ga u stan i pretukli" Bolna ispovest Čede Jovanovića: Oca i majku mu na kućnom pragu prebili Zemunci: Video sam…
Kurir 29.05.2025
Političar Čedomir Jovanović u ekskluzivnoj ispovesti u emisiji „Iz profila“ autorke Vesne Milanović govorio je o nepoznatim detaljima iz privatnog života. Političar se dotakao po prvi put teme o svojim roditeljima koji su mu tokom života bili veliki… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 27 povezanih
Valjevskom tužiocu Vukašinu Vujičiću u toku noći zapaljen automobil
Vreme pre 25 minutajoš 12 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ministar o ceni suncokreta: „40 dinara je zaista malo, sada se nudi više od 50“
Zrenjaninski pre 16 minutajoš 14 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51: Raseljeno na hiljade ljudi, uništeno više od 300 objekata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih