Povezane vesti

"Ugradili su mi tri bajpasa" Peja hitno hospitalizovan, momentalno ga operisali: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"

"Ugradili su mi tri bajpasa" Peja hitno hospitalizovan, momentalno ga operisali: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"

Alo pre 2 dana
Zoran je imao problem sa srčanim kanalima. Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je ispričao, Zoran je imao problem sa srčanim kanalima, te su doktori… »
"Ugradili su mi tri bajpasa, vadili su mi venu iz noge" Voditelj za dlaku izbegao smrt, pa otkrio sve o zgodnoj Italijanki…

"Ugradili su mi tri bajpasa, vadili su mi venu iz noge" Voditelj za dlaku izbegao smrt, pa otkrio sve o zgodnoj Italijanki…

Kurir pre 2 dana
Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je nedavno ispričao, on je imao problema sa srčanim kanalima, te su doktori morali ida ugrade tri bajpasa. - Dve godine… »
Ugradili mu 3 bajpasa! Peja završio na hitnoj operaciji, rekao svima: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"

Ugradili mu 3 bajpasa! Peja završio na hitnoj operaciji, rekao svima: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"

Telegraf pre 2 dana
Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je ispričao, on je imao problem sa srčanim kanalima, te su doktori morali da ugrade tri bajpasa. - Dve godine sam već… »

Vesti dana »