Повезане вести
"Уградили су ми три бајпаса" Пеја хитно хоспитализован, моментално га оперисали: "То је то, не видимо се више, довиђења"
Ало 29.05.2025
Зоран је имао проблем са срчаним каналима. Водитељ Зоран Пејић Пеја случајно је једном приликом отишао на преглед, те су доктори установили да хитно мора на операцију. Како је испричао, Зоран је имао проблем са срчаним каналима… »
"Уградили су ми три бајпаса, вадили су ми вену из ноге" Водитељ за длаку избегао смрт, па открио све о згодној Италијанки…
Курир 29.05.2025
Водитељ Зоран Пејић Пеја случајно је једном приликом отишао на преглед, те су доктори установили да хитно мора на операцију. Како је недавно испричао, он је имао проблема са срчаним каналима, те су доктори морали ида уграде три… »
Уградили му 3 бајпаса! Пеја завршио на хитној операцији, рекао свима: "То је то, не видимо се више, довиђења"
Телеграф 29.05.2025
Водитељ Зоран Пејић Пеја случајно је једном приликом отишао на преглед, те су доктори установили да хитно мора на операцију. Како је испричао, он је имао проблем са срчаним каналима, те су доктори морали да уграде три бајпаса. -… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 11 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 31 минутајош 1 повезана