Povezane vesti
"Ugradili su mi tri bajpasa" Peja hitno hospitalizovan, momentalno ga operisali: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"
Alo 29.05.2025
Zoran je imao problem sa srčanim kanalima. Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je ispričao, Zoran je imao problem sa srčanim kanalima, te su doktori morali da… »
"Ugradili su mi tri bajpasa, vadili su mi venu iz noge" Voditelj za dlaku izbegao smrt, pa otkrio sve o zgodnoj Italijanki…
Kurir 29.05.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je nedavno ispričao, on je imao problema sa srčanim kanalima, te su doktori morali ida ugrade tri bajpasa. - Dve godine sam… »
Ugradili mu 3 bajpasa! Peja završio na hitnoj operaciji, rekao svima: "To je to, ne vidimo se više, doviđenja"
Telegraf 29.05.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja slučajno je jednom prilikom otišao na pregled, te su doktori ustanovili da hitno mora na operaciju. Kako je ispričao, on je imao problem sa srčanim kanalima, te su doktori morali da ugrade tri bajpasa. - Dve godine sam već super… »
Vesti dana »

"Nemamo struju dva dana": Meštani Golije ne pamte veći sneg u oktobru: Ako nastavi da pada... (video)
Blic pre 16 minutajoš 48 povezanih

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 46 minutajoš 28 povezanih

Ograde ispred Skupštine Novog Sada: Barikade zbog protesta Zborova građana
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Saobraćaj tokom noći bio obustavljen na aerodromu u Minhenu zbog preleta drona
Beta pre 31 minutajoš 17 povezanih

Gde i kada gledati meč Đokovića i Čilića? Jedva ćete naći prenos, mnogima se ovo neće svideti
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih