Povezane vesti
"Vozio sam ubicu svoje ćerke u kolima, a da to nisam znao" Roditelji ubijene Martine (14) slomljeni: "Ubio ju je kao psa!"
Alo 30.05.2025
Alesio Tuči (19) koji je priznao da je devojku Martinu Karbonaru (14) ubio kamenovanjem u Napulju 26. maja, optužen je za teško ubistvo s više otežavajućih okolnosti i skrivanje tela. Čak se i predsednica Vlade, Đorđa Meloni, oglasila povodom slučaja. -… »
Ubio Martinu, istuširao se pa pomogao njenim roditeljima u potrazi: "Bio mi je u kolima, rekao mi je..."
Telegraf 30.05.2025
Alesio Tuči (19) priznao je da je ubio bivši devojku Martinu Karbonaro (14) u Napulju, a nakon užasnog zločina pravio se kao da se ništa nije desilo i učestvovao je u potrazi za njom, sa njenim roditeljima. "Pomogao nam je u potrazi. Ubica moje ćerke bio… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
SNS aktivisti tukli studente, uhapšen samo jedan - da li su i zašto ostali nasilnici "nevidljivi"?
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice u Beogradu zbog podmetanja požara u cvećari Imela
Nedeljnik pre 7 satijoš 15 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih