Povezane vesti
Belivuka i Miljkovića smo pratili kada su ušli u Crnu Goru Bivši funkcioner crnogorske policije tvrdi da nije radio za šefa…
Kurir 30.05.2025
Zoran Lazović, bivši funkcioner crnogorske policije koji je optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja je sarađivala sa kavačkim klanom i njegovim vođom Radojem Zvicerom, izjavio je danas pred Višim sudom u Podgorici da sa sinom Petrom Lazovićem… »
Zarađivao sam kopajuću tunele Lazović pred sudom: Nikad kod Petra nisam video kriptovani telefon
Alo 30.05.2025
Mogu da se zakunem da nikada kod mog sina Petra nisam video kriptovani telefon, niti sam imao saznanja da on ima komunikaciju sa pripadnicima kriminalnih grupa. Mogu da se zakunem u Petrov život i njegovu slobodu, rekao je danas, u nastavku suđenja u… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 3 satajoš 44 povezane
„Na fakultetu smo ili mi ili policija“: Studenti se okupljaju ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 20 minutajoš 50 povezanih
"Srbija nije uradila ništa na našu štetu uprkos ugovoru"! Oglasio se ruski ambasador: Kako je pronađeno rešenje za NIS
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Tramp poslao oštru poruku Putinu nakon sastanka sa Zelenskim! Svoj govor počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu", oglasila se Kina o Grenlandu! (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 86 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 22 povezane