Povezane vesti
"Dva dana sam šokirana" Dijana Dilajn se hitno oglasila, ne može da dođe sebi nakon zatvaranja salona, evo šta je razlog
Alo pre 3 dana
Iako je odlučila da se oglasi i otkrije razloge svoje odluke, suočila se s nerazumevanjem, sumnjama i podeljenim mišljenjima javnosti. Dijana Radonjić, poznata javnosti kao Dijana Dilajn i prepoznatljiva po svom radu u modnom biznisu, napustila je… »
Hitno oglašavanje dijane di line: Kad god pomislim da me ništa više ne može iznenaditi... Dva dana sam šokirana!
Kurir pre 3 dana
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn,javna ličnost koja se bavi modnim biznisom iselila se iz Srbije i to je izazvalo određenu pažnju na društvenim mrežama. Ona se oglasila i objasnila detalje svoje odluke, ali je naišla na nerazumevanje… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sada kreće pakao! Novak protiv "penzije" i mladosti: Ovo su svi parovi četvrtfinala RG, koliko može Đoković?
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane