Повезане вести

Александра отворила душу после пласмана у осмину финала: Српска тенисерка о приоритетима, повратку после повреде, форми...

Александра отворила душу после пласмана у осмину финала: Српска тенисерка о приоритетима, повратку после повреде, форми...

Курир 31.05.2025
Србија на Ролан Гаросу у конкуренцији женског дубла има две представнице - Олгу Даниловић са Потаповом, али и Александру Крунић - у пару са Данилином, успешне данас против Кинеског пара Жијанг-Ву (6:4 6:3 после 82 минута игре)… »
Александра Крунић: "Да се што више приближим 'стотки'"

Александра Крунић: "Да се што више приближим 'стотки'"

Б92 31.05.2025
Српска тенисерка Александра Крунић разговарала је са новинарима после пласмана у осмину финала Ролан Гароса у дубл конкуренцији. Александра је у пару са Аном Данилином победила Кинескињу Ксињу Ђијанг и Ву Фанг-Хсијен са Тајвана… »
Александра Крунић после велике победе на Ролан Гаросу: „И даље ми је сингл приоритет“

Александра Крунић после велике победе на Ролан Гаросу: „И даље ми је сингл приоритет“

Нова 31.05.2025
Александра Крунић је наставил са одличним наступима у дублу на Ролан Гаросу. Српска тенисерка Александра Крунић и њена партнерка у дублу Казахстанка Ана Данилина пласирале су се у осмину финала Ролан Гароса, пошто су у другом… »
Крунић и Данилина у осмини финала у дублу на Ролан Гаросу

Крунић и Данилина у осмини финала у дублу на Ролан Гаросу

Радио 021 31.05.2025
Српска тенисерка Александра Крунић и Казахстанка Ана Данилина пласирале су се у осмину финала Ролан Гароса у дублу, пошто су победиле кинеско-тајвански пар Сињу Ђанг и Ву Фанг-Цјен 6:4, 6:3. Меч је трајао сат и 23 минута. Дубл… »
Синер се прошетао до осмине финала: Рубљов следећи ривал у Паризу

Синер се прошетао до осмине финала: Рубљов следећи ривал у Паризу

Дневник 31.05.2025
Најбољи тенисер света Јаник Синер пласирао се у осмину финала Ролан Гароса. Он је у трећем колу победио Чеха Јиржија Лехечку резултатом 6:0, 6:1, 6:2. Меч је трајао сат и 35 минута. Био је ово четврти међусобни сусрет два… »
Синер као брзи воз на Ролан Гаросу

Синер као брзи воз на Ролан Гаросу

Еуроневс 31.05.2025
Јаник Синер пласирао се у осмину финала Ролан Гароса после фантастичне игре противи тенисера из Чешке Јиржија Лехечке. Први тенисер света славио је са 3:0 по сетовима 6:0, 6:1, 6:2. Меч је трајао један час и 35 минута. НО МЕРЦИ… »
Синер експресно до осмине финала Ролан Гароса, Лехечки само три гема!

Синер експресно до осмине финала Ролан Гароса, Лехечки само три гема!

Спортске.нет 31.05.2025
Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, пошто је данас у трећем колу у Паризу победио 34. играча света Чеха Јиржија Лехечку после три сета, 6:0, 6:1, 6:2. Меч је трајао само сат и 35 минута… »
Синер збрисао Лехечку па анализирао тријумф: Мечеви као што су овај свакако могу брзо да се окрену

Синер збрисао Лехечку па анализирао тријумф: Мечеви као што су овај свакако могу брзо да се окрену

Курир 31.05.2025
Збрисао је са Ленглена Лехечку први играч света Јаник Синер у 3 сета (и само 3 гема за Чеха) па се учинило да је конференција за медије трајала дуже од меча. "Одличан меч за мене. Имао сам раније брејк на старту сваког сета и то… »
Синер као од шале руши све препреке: Италијан прегазио Лехечку - Грикспор у осмини финала

Синер као од шале руши све препреке: Италијан прегазио Лехечку - Грикспор у осмини финала

Курир 31.05.2025
Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се у осмину финала Ролан Гароса, пошто је у трећем колу у Паризу победио 34. играча света Чеха Јиржија Лехечку после три сета, 6:0, 6:1, 6:2. Синер, први играч света, узео је седам пута… »
Пегула елиминисала Гренд слем шампионку

Пегула елиминисала Гренд слем шампионку

Б92 31.05.2025
Америчка тенисерка Џесика Пегула пласирала се у осмину финала Ролан Гароса. Она је у трећем колу у Паризу победила 96. играчицу света Чехињу Маркету Вондроушову после три сета, 3:6, 6:4, 6:2. Меч је трајао сат и 54 минута… »
Синеру поставили незгодно питање на Ролан Гаросу: "Не доносим ја одлуке..."

Синеру поставили незгодно питање на Ролан Гаросу: "Не доносим ја одлуке..."

Телеграф 31.05.2025
Први тенисер света Јаник Синер лако се пробио до осмине финала Ролан Гароса победом против Јиржија Лехечке. - Одличан меч. Имао сам раније брејк на старту сваког сета и то ми је дало самопоуздање. Задовољан сам. Многи сматрају… »
Шпанац кипти од беса: Ово постаје прави циркус... Публика на Ролан Гаросу је најгора

Шпанац кипти од беса: Ово постаје прави циркус... Публика на Ролан Гаросу је најгора

Вечерње новости 31.05.2025
Шпански тенисер Ђауме Мунар поражен је у другом колу Ролан Гароса од домаћег играча Артура Фиса са 3:2 у сетовима. ФОТО: Тањуг/АП Иако је Мунар водио са 2:0, Француз је успео да направи велики преокрет и тако се пласира у… »
"Постаје прави циркус..." Познати тенисер кипти од беса после пораза на Ролан Гаросу - није могао да се смири, жестоко је…

"Постаје прави циркус..." Познати тенисер кипти од беса после пораза на Ролан Гаросу - није могао да се смири, жестоко је…

Курир 31.05.2025
Шпански тенисер Ђауме Мунар није могао да сакрије разочарање након што је у другом колу Ролан Гароса поражен од домаћег играча Артура Фиса у мечу који је трајао четири и по сата. Иако је Мунар повео са 2:0 у сетовима, Фис је… »
Џумхур на корак од подвига: Фантастичан меч на "Шатријеу" између Дамира и Алкараза

Џумхур на корак од подвига: Фантастичан меч на "Шатријеу" између Дамира и Алкараза

Вечерње новости 31.05.2025
Карлос Алкараз (2. носилац) елиминисао је храброг и истрајног босанскохерцеговачког тенисера Дамира Џумхура (69 АТП) у трећем колу Ролан Гароса резултатом 6:1, 6:3, 4:6, 6:4. Фото: Горан Чворовић У вечерњем термину, пред… »
Алкараз се изгубио против Џумхура: „Нисам знао шта радим“

Алкараз се изгубио против Џумхура: „Нисам знао шта радим“

Нова 31.05.2025
Карлос Алкараз, шпански тенисер, јесте победио Дамира Џумхура у другом колу Ролан Гароса, али је за то морао да се добро помучи. Сјајан отпор пружио је ас из Босне и Херцеговине у трећем и четвртом сету, а Алкараз је на крају… »
Шпанац изгубио, па дигао буру на Ролан Гаросу: „Прави циркус, најиритантнија публика на свету“

Шпанац изгубио, па дигао буру на Ролан Гаросу: „Прави циркус, најиритантнија публика на свету“

Нова 31.05.2025
Изгубио је Ђауме Мунар, шпански тенисер, у другом колу Ролан Гароса од Француза Артура Фиса са 3:2 (7:6, 7:6, 0:6, 2:6, 6:4) и неколико пута је током тог меча улазио у свађу са публиком. Дуел се играо на терену „Сузан Ленгле“ чак… »
Алкарас: У трећем сету нисам знао шта да радим

Алкарас: У трећем сету нисам знао шта да радим

Спорт клуб 31.05.2025
Карлос Алкарас је одлично почео дуел другог кола Ролан Гароса против Дамира Џумхура, али велики борац из БиХ се није предавао. А до које мере је момак из Сарајева који често тренира у Београду, намучио браниоца титуле, рекао је… »

Вести дана »