Povezane vesti
Aleksandra otvorila dušu posle plasmana u osminu finala: Srpska teniserka o prioritetima, povratku posle povrede, formi...
Kurir pre 2 dana
Srbija na Rolan Garosu u konkurenciji ženskog dubla ima dve predstavnice - Olgu Danilović sa Potapovom, ali i Aleksandru Krunić - u paru sa Danilinom, uspešne danas protiv Kineskog para Žijang-Vu (6:4 6:3 posle 82 minuta igre). Već neko vreme Aleks… »
Aleksandra Krunić: "Da se što više približim 'stotki'"
B92 pre 2 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić razgovarala je sa novinarima posle plasmana u osminu finala Rolan Garosa u dubl konkurenciji. Aleksandra je u paru sa Anom Danilinom pobedila Kineskinju Ksinju Đijang i Vu Fang-Hsijen sa Tajvana – 6:4, 6:3. Kako… »
Aleksandra Krunić posle velike pobede na Rolan Garosu: „I dalje mi je singl prioritet“
Nova pre 2 dana
Aleksandra Krunić je nastavil sa odličnim nastupima u dublu na Rolan Garosu. Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Kazahstanka Ana Danilina plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa, pošto su u drugom kolu pobedile… »
Krunić i Danilina u osmini finala u dublu na Rolan Garosu
Radio 021 pre 2 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Kazahstanka Ana Danilina plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa u dublu, pošto su pobedile kinesko-tajvanski par Sinju Đang i Vu Fang-Cjen 6:4, 6:3. Meč je trajao sat i 23 minuta. Dubl srpske i kazahstanske… »
Siner ekspresno do osmine finala Rolan Garosa, Lehečki samo tri gema!
Sportske.net pre 2 dana
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas u trećem kolu u Parizu pobedio 34. igrača sveta Čeha Jiržija Lehečku posle tri seta, 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao samo sat i 35 minuta. Siner, prvi igrač… »
Siner kao od šale ruši sve prepreke: Italijan pregazio Lehečku - Grikspor u osmini finala
Kurir pre 2 dana
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u trećem kolu u Parizu pobedio 34. igrača sveta Čeha Jiržija Lehečku posle tri seta, 6:0, 6:1, 6:2. Siner, prvi igrač sveta, uzeo je sedam puta servis češkom… »
Siner zbrisao Lehečku pa analizirao trijumf: Mečevi kao što su ovaj svakako mogu brzo da se okrenu
Kurir pre 2 dana
Zbrisao je sa Lenglena Lehečku prvi igrač sveta Janik Siner u 3 seta (i samo 3 gema za Čeha) pa se učinilo da je konferencija za medije trajala duže od meča. "Odličan meč za mene. Imao sam ranije brejk na startu svakog seta i to mi je dalo… »
Siner se prošetao do osmine finala: Rubljov sledeći rival u Parizu
Dnevnik pre 2 dana
Najbolji teniser sveta Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. On je u trećem kolu pobedio Čeha Jiržija Lehečku rezultatom 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao sat i 35 minuta. Bio je ovo četvrti međusobni susret dva tenisera i četvrta… »
Siner kao brzi voz na Rolan Garosu
Euronews pre 2 dana
Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa posle fantastične igre protivi tenisera iz Češke Jiržija Lehečke. Prvi teniser sveta slavio je sa 3:0 po setovima 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao jedan čas i 35 minuta. NO MERCY! 👊🇮🇹 Sinner… »
Pegula eliminisala Grend slem šampionku
B92 pre 2 dana
Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u osminu finala Rolan Garosa. Ona je u trećem kolu u Parizu pobedila 96. igračicu sveta Čehinju Marketu Vondroušovu posle tri seta, 3:6, 6:4, 6:2. Meč je trajao sat i 54 minuta. Pegula, treća… »
Sineru postavili nezgodno pitanje na Rolan Garosu: "Ne donosim ja odluke..."
Telegraf pre 2 dana
Prvi teniser sveta Janik Siner lako se probio do osmine finala Rolan Garosa pobedom protiv Jiržija Lehečke. - Odličan meč. Imao sam ranije brejk na startu svakog seta i to mi je dalo samopouzdanje. Zadovoljan sam. Mnogi smatraju da još uvek nije… »
Španac kipti od besa: Ovo postaje pravi cirkus... Publika na Rolan Garosu je najgora
Večernje novosti pre 2 dana
Španski teniser Đaume Munar poražen je u drugom kolu Rolan Garosa od domaćeg igrača Artura Fisa sa 3:2 u setovima. FOTO: Tanjug/AP Iako je Munar vodio sa 2:0, Francuz je uspeo da napravi veliki preokret i tako se plasira u sledeću rundu. Nakon… »
"Postaje pravi cirkus..." Poznati teniser kipti od besa posle poraza na Rolan Garosu - nije mogao da se smiri, žestoko je…
Kurir pre 2 dana
Španski teniser Đaume Munar nije mogao da sakrije razočaranje nakon što je u drugom kolu Rolan Garosa poražen od domaćeg igrača Artura Fisa u meču koji je trajao četiri i po sata. Iako je Munar poveo sa 2:0 u setovima, Fis je uspeo da preokrene… »
Džumhur na korak od podviga: Fantastičan meč na "Šatrijeu" između Damira i Alkaraza
Večernje novosti pre 2 dana
Karlos Alkaraz (2. nosilac) eliminisao je hrabrog i istrajnog bosanskohercegovačkog tenisera Damira Džumhura (69 ATP) u trećem kolu Rolan Garosa rezultatom 6:1, 6:3, 4:6, 6:4. Foto: Goran Čvorović U večernjem terminu, pred oduševljenim… »
Španac izgubio, pa digao buru na Rolan Garosu: „Pravi cirkus, najiritantnija publika na svetu“
Nova pre 2 dana
Izgubio je Đaume Munar, španski teniser, u drugom kolu Rolan Garosa od Francuza Artura Fisa sa 3:2 (7:6, 7:6, 0:6, 2:6, 6:4) i nekoliko puta je tokom tog meča ulazio u svađu sa publikom. Duel se igrao na terenu „Suzan Lengle“ čak četiri i po… »
Alkaraz se izgubio protiv Džumhura: „Nisam znao šta radim“
Nova pre 2 dana
Karlos Alkaraz, španski teniser, jeste pobedio Damira Džumhura u drugom kolu Rolan Garosa, ali je za to morao da se dobro pomuči. Sjajan otpor pružio je as iz Bosne i Hercegovine u trećem i četvrtom setu, a Alkaraz je na kraju slavio sa – 6:1… »
Alkaras: U trećem setu nisam znao šta da radim
Sport klub pre 2 dana
Karlos Alkaras je odlično počeo duel drugog kola Rolan Garosa protiv Damira Džumhura, ali veliki borac iz BiH se nije predavao. A do koje mere je momak iz Sarajeva koji često trenira u Beogradu, namučio branioca titule, rekao je on sam. Carlos… »
Vesti dana »

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih

Ministarstvo odbrane: Nova generacija vojnika primljena na služenje vojnog roka
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Sada kreće pakao! Novak protiv "penzije" i mladosti: Ovo su svi parovi četvrtfinala RG, koliko može Đoković?
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane