Povezane vesti

Aleksandra otvorila dušu posle plasmana u osminu finala: Srpska teniserka o prioritetima, povratku posle povrede, formi...

Aleksandra otvorila dušu posle plasmana u osminu finala: Srpska teniserka o prioritetima, povratku posle povrede, formi...

Kurir 31.05.2025
Srbija na Rolan Garosu u konkurenciji ženskog dubla ima dve predstavnice - Olgu Danilović sa Potapovom, ali i Aleksandru Krunić - u paru sa Danilinom, uspešne danas protiv Kineskog para Žijang-Vu (6:4 6:3 posle 82 minuta igre). Već neko vreme Aleks… »
Aleksandra Krunić: "Da se što više približim 'stotki'"

Aleksandra Krunić: "Da se što više približim 'stotki'"

B92 31.05.2025
Srpska teniserka Aleksandra Krunić razgovarala je sa novinarima posle plasmana u osminu finala Rolan Garosa u dubl konkurenciji. Aleksandra je u paru sa Anom Danilinom pobedila Kineskinju Ksinju Đijang i Vu Fang-Hsijen sa Tajvana – 6:4, 6:3. Kako kaže… »
Aleksandra Krunić posle velike pobede na Rolan Garosu: „I dalje mi je singl prioritet“

Aleksandra Krunić posle velike pobede na Rolan Garosu: „I dalje mi je singl prioritet“

Nova 31.05.2025
Aleksandra Krunić je nastavil sa odličnim nastupima u dublu na Rolan Garosu. Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Kazahstanka Ana Danilina plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa, pošto su u drugom kolu pobedile… »
Krunić i Danilina u osmini finala u dublu na Rolan Garosu

Krunić i Danilina u osmini finala u dublu na Rolan Garosu

Radio 021 31.05.2025
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Kazahstanka Ana Danilina plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa u dublu, pošto su pobedile kinesko-tajvanski par Sinju Đang i Vu Fang-Cjen 6:4, 6:3. Meč je trajao sat i 23 minuta. Dubl srpske i kazahstanske… »
Siner kao od šale ruši sve prepreke: Italijan pregazio Lehečku - Grikspor u osmini finala

Siner kao od šale ruši sve prepreke: Italijan pregazio Lehečku - Grikspor u osmini finala

Kurir 31.05.2025
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u trećem kolu u Parizu pobedio 34. igrača sveta Čeha Jiržija Lehečku posle tri seta, 6:0, 6:1, 6:2. Siner, prvi igrač sveta, uzeo je sedam puta servis češkom teniseru, dok… »
Siner se prošetao do osmine finala: Rubljov sledeći rival u Parizu

Siner se prošetao do osmine finala: Rubljov sledeći rival u Parizu

Dnevnik 31.05.2025
Najbolji teniser sveta Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. On je u trećem kolu pobedio Čeha Jiržija Lehečku rezultatom 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao sat i 35 minuta. Bio je ovo četvrti međusobni susret dva tenisera i četvrta pobeda… »
Siner kao brzi voz na Rolan Garosu

Siner kao brzi voz na Rolan Garosu

Euronews 31.05.2025
Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa posle fantastične igre protivi tenisera iz Češke Jiržija Lehečke. Prvi teniser sveta slavio je sa 3:0 po setovima 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao jedan čas i 35 minuta. NO MERCY! 👊🇮🇹 Sinner drops just 3… »
Siner ekspresno do osmine finala Rolan Garosa, Lehečki samo tri gema!

Siner ekspresno do osmine finala Rolan Garosa, Lehečki samo tri gema!

Sportske.net 31.05.2025
Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas u trećem kolu u Parizu pobedio 34. igrača sveta Čeha Jiržija Lehečku posle tri seta, 6:0, 6:1, 6:2. Meč je trajao samo sat i 35 minuta. Siner, prvi igrač sveta, uzeo… »
Siner zbrisao Lehečku pa analizirao trijumf: Mečevi kao što su ovaj svakako mogu brzo da se okrenu

Siner zbrisao Lehečku pa analizirao trijumf: Mečevi kao što su ovaj svakako mogu brzo da se okrenu

Kurir 31.05.2025
Zbrisao je sa Lenglena Lehečku prvi igrač sveta Janik Siner u 3 seta (i samo 3 gema za Čeha) pa se učinilo da je konferencija za medije trajala duže od meča. "Odličan meč za mene. Imao sam ranije brejk na startu svakog seta i to mi je dalo samopouzdanje… »
Pegula eliminisala Grend slem šampionku

Pegula eliminisala Grend slem šampionku

B92 31.05.2025
Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u osminu finala Rolan Garosa. Ona je u trećem kolu u Parizu pobedila 96. igračicu sveta Čehinju Marketu Vondroušovu posle tri seta, 3:6, 6:4, 6:2. Meč je trajao sat i 54 minuta. Pegula, treća igračica sveta… »
Sineru postavili nezgodno pitanje na Rolan Garosu: "Ne donosim ja odluke..."

Sineru postavili nezgodno pitanje na Rolan Garosu: "Ne donosim ja odluke..."

Telegraf 31.05.2025
Prvi teniser sveta Janik Siner lako se probio do osmine finala Rolan Garosa pobedom protiv Jiržija Lehečke. - Odličan meč. Imao sam ranije brejk na startu svakog seta i to mi je dalo samopouzdanje. Zadovoljan sam. Mnogi smatraju da još uvek nije dovoljno… »
Španac kipti od besa: Ovo postaje pravi cirkus... Publika na Rolan Garosu je najgora

Španac kipti od besa: Ovo postaje pravi cirkus... Publika na Rolan Garosu je najgora

Večernje novosti 31.05.2025
Španski teniser Đaume Munar poražen je u drugom kolu Rolan Garosa od domaćeg igrača Artura Fisa sa 3:2 u setovima. FOTO: Tanjug/AP Iako je Munar vodio sa 2:0, Francuz je uspeo da napravi veliki preokret i tako se plasira u sledeću rundu. Nakon meča… »
"Postaje pravi cirkus..." Poznati teniser kipti od besa posle poraza na Rolan Garosu - nije mogao da se smiri, žestoko je…

"Postaje pravi cirkus..." Poznati teniser kipti od besa posle poraza na Rolan Garosu - nije mogao da se smiri, žestoko je…

Kurir 31.05.2025
Španski teniser Đaume Munar nije mogao da sakrije razočaranje nakon što je u drugom kolu Rolan Garosa poražen od domaćeg igrača Artura Fisa u meču koji je trajao četiri i po sata. Iako je Munar poveo sa 2:0 u setovima, Fis je uspeo da preokrene rezultat… »
Džumhur na korak od podviga: Fantastičan meč na "Šatrijeu" između Damira i Alkaraza

Džumhur na korak od podviga: Fantastičan meč na "Šatrijeu" između Damira i Alkaraza

Večernje novosti 31.05.2025
Karlos Alkaraz (2. nosilac) eliminisao je hrabrog i istrajnog bosanskohercegovačkog tenisera Damira Džumhura (69 ATP) u trećem kolu Rolan Garosa rezultatom 6:1, 6:3, 4:6, 6:4. Foto: Goran Čvorović U večernjem terminu, pred oduševljenim "Šatrijeom"… »
Španac izgubio, pa digao buru na Rolan Garosu: „Pravi cirkus, najiritantnija publika na svetu“

Španac izgubio, pa digao buru na Rolan Garosu: „Pravi cirkus, najiritantnija publika na svetu“

Nova 31.05.2025
Izgubio je Đaume Munar, španski teniser, u drugom kolu Rolan Garosa od Francuza Artura Fisa sa 3:2 (7:6, 7:6, 0:6, 2:6, 6:4) i nekoliko puta je tokom tog meča ulazio u svađu sa publikom. Duel se igrao na terenu „Suzan Lengle“ čak četiri i po sata, a… »
Alkaras: U trećem setu nisam znao šta da radim

Alkaras: U trećem setu nisam znao šta da radim

Sport klub 31.05.2025
Karlos Alkaras je odlično počeo duel drugog kola Rolan Garosa protiv Damira Džumhura, ali veliki borac iz BiH se nije predavao. A do koje mere je momak iz Sarajeva koji često trenira u Beogradu, namučio branioca titule, rekao je on sam. Carlos Alcaraz… »
Alkaraz se izgubio protiv Džumhura: „Nisam znao šta radim“

Alkaraz se izgubio protiv Džumhura: „Nisam znao šta radim“

Nova 31.05.2025
Karlos Alkaraz, španski teniser, jeste pobedio Damira Džumhura u drugom kolu Rolan Garosa, ali je za to morao da se dobro pomuči. Sjajan otpor pružio je as iz Bosne i Hercegovine u trećem i četvrtom setu, a Alkaraz je na kraju slavio sa – 6:1, 6:3, 4:6… »

Vesti dana »