Povezane vesti
Poslednja šansa za izbegavanje trgovinskog udara? Tramp najavio direktan razgovor za Sijem
Večernje novosti 31.05.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da će razgovarati sa kineskim kolegom Si Đinpingom i izrazio nadu da će njih dvojica rešiti nesuglasice u vezi sa trgovinom i carinama. Foto: EPA - Siguran sam da ću razgovarati sa predsednikom Sijem i nadam se… »
Poziv koji rešava sve? Tramp najavio telefonski razgovor sa Sijem o trgovini i carinama
Blic 31.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će razgovarati sa kineskim kolegom Si Đinpingom i izrazio nadu da će njih dvojica rešiti nesuglasice u vezi sa trgovinom i carinama. ''Siguran sam da ću razgovarati sa predsednikom Sijem i nadam se da ćemo… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju: Danas 35 stepeni, a večeras haos! Grad, oluje i naglo zahlađenje
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Crno-beli u humskoj dočekuju uzdrmane kragujevčane: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Radnički 1923
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Na današnji dan: Kolumbo isplovio ka Americi, prvi radio talasi na Balkanu, umro Solženjicin
Radio 021 pre 16 minutajoš 2 povezane