Povezane vesti
Istina o prvom braku katarine Lazić Darkova žena prvi put progovorila o prevari: "Živ sam čovek, mnogi imaju brak iza sebe"
Alo 31.05.2025
Katarina Lazić o prvom braku. Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, sa kojom je dobio ćerku Srnu, iza sebe ima jedan brak. Naime, dugo se spekulisalo da je Kaća navodno napustila bivšeg supruga upravo zbog Darka. Ona je rešila da stavi tačku na… »
“Mnogi imaju…” Šuškalo se da je Kaća ostavila prvog muža zbog Darka Lazića, sad otkrila istinu
Telegraf 31.05.2025
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, sa kojom je dobio ćerku Srnu, iza sebe ima jedan brak. Naime, dugo se spekulisalo da je Kaća navodno napustila bivšeg supruga upravo zbog Darka. Ona je rešila da stavi tačku na nagađanja. - Kada sam se ja opet… »
Pričalo se da je Katarina Lazić ostavila prvog muža zbog Darka: "Živ sam čovek, mnogi imaju brak iza sebe!"
Blic 31.05.2025
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, sa kojom je dobio ćerku Srnu, iza sebe ima jedan brak. Naime, dugo se spekulisalo da je Kaća navodno napustila bivšeg supruga upravo zbog Darka. Ona je rešila da stavi tačku na nagađanja. - Kada sam se ja opet… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava Ne opuštajte se i sutra nas čeka tropski dan temperatura do 38 stepeni
Dnevnik pre 11 minutajoš 37 povezanih

U prvom upisnom roku na bu upisano skoro 11.000 studenta, evo koliko je mesta ostalo za drugi krug i gde
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih