Povezane vesti
"Bila sam komad na kome bi se..." Misici stravično ubili škaljarca, njeno priznanje ledi krv u žilama: "Muškarci su me..."
Alo 03.06.2025
Njena životna priča dodatno je dospela u žižu javnosti nakon tragične smrti partnera Gorana Vlaovića, pripadnika "škaljarskog" klana. Dragana Banić, manekenka koju je javnost zapamtila po vezama sa poznatim sportistima, skrenula je pažnju i svojim… »
"Bila sam komad na kome bi se..." Misici ubili dečka škaljarca, a njeno priznanje o počecima ostavilo je sve bez teksta…
Kurir 03.06.2025
Manekenku Draganu Banić javnost je upamtila po vezama sa sportistima, ali i po učešću u rijalitijima i snimanju spotova. Njen partner, Goran Vlaović, pripadnik "škaljarskog" klana, tragično je ubijen pre dve godine na ostrvu Pagu u Hrvatskoj. Dragana… »
Vesti dana »
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 16 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Sindikat: Proveriti tokove novca u vezi sa jaslicama u kojima se obrušio plafon, korupcija ubija
Serbian News Media pre 11 minutajoš 3 povezane
Odlazak Milana Panića: Čovek koji je govorio o miru kada su na Balkanu mnogi zagovarali rat
BBC News pre 6 minutajoš 28 povezanih
Si Đinping i Peng Lijuen razgovarali uz čaj sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom suprugom
Beta pre 21 minutajoš 5 povezanih