Povezane vesti
Ukrajinski general na prvoj liniji fronta nakon ruskog napada na poligon za obuku
Politika 03.06.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je imenovao bivšeg komandata ukrajinskih kopnenih snaga, generala Mihaila Drapatija, koji je podneo ostavku zbog smrtonosnog ruskog napada na poligon za obuku, za komandanta Združenih snaga. ''Mihailo… »
Posle katastrofe na poligonu i ostavke: General Darpatij avanzovao u komandanta Združenih snaga
Večernje novosti 03.06.2025
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski imenovao je Mihajla Drapatija za komandanta Združenih snaga. Ovo je objavio tokom svog večernjeg obraćanja. Foto printskrin t.me/V_Zelenskiy_official, t.me/Drapatyi_KSV -Danas sam održao detaljan sastanak sa našim… »
Vesti dana »
Prvi dan oktobra u znaku Miholjskog leta: Još malo uživamo u prijatnoj temperaturi, od ovog datuma stiže promena vremena
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
"Kopilot je bio terorista ili lud": Tramp razgovarao sa Netanjahuom o pokušaju otmice aviona sa Izraelcima
Kurir pre 7 satijoš 10 povezanih
Kampovi preplavljeni pacovima i rane koje ne zaceljuju: BBC u Pojasu Gaze
BBC News pre 17 minutajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Sedmoro poginulih u ruskim napadima; Rute: Nema neposredne pretnje teritoriji NATO-a
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Od danas jedna grupa građana ima pravo na mesečnu naknadu od 65.000 dinara - evo koji su uslovi
Kamatica pre 27 minutajoš 1 povezana