Povezane vesti
Kelog: Nacrt zakona o sankcijama Rusiji spreman za usvajanje
Pravda 04.06.2025
Nacrtom se, između ostalog, predlaže uvođenje carina od 500 odsto na robu uvezenu u Sjedinjene Države iz zemalja koje kupuju naftu, naftne derivate, prirodni gas i uranijum od Rusije. Senat je spreman da usvoji zakon o novim sankcijama protiv Moskve… »
Kelog: Nacrt zakona o sankcijama Rusiji spreman za usvajanje
Alo 04.06.2025
Velika Britanija se obavezala da će isporučiti 100.000 dronova Ukrajini do aprila 2026. godine, saopštila je britanska vlada."Razgovarao sam sa Lindsijem Grejemom prošlog vikenda i mislim da su senatori spremni da dejstvuju. "Razgovarao sam sa Lindsijem… »
Ekonomski napad na Rusiju Amerikanci uvode rekordne carine i zabranu trgovine! Čeka se Trampov potpis
Alo 04.06.2025
Sankcije Sjedinjenih Američkih Država protiv Rusije su pripremljene; Kongres i Bela kuća su spremni da ih odobre. To je izjavio specijalni predstavnik SAD za Ukrajinu i Rusiju, Kit Kelog, prema njegovom intervjuu za Fox News. Prema rečima zvaničnika… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana