Povezane vesti

"Nemam prave prijatelje, shvatila: Sam..." Emina Jahović iznenadila priznanjem: "Određene članove porodice nikad nisam…

"Nemam prave prijatelje, shvatila: Sam..." Emina Jahović iznenadila priznanjem: "Određene članove porodice nikad nisam…

Blic pre 10 dana
Lepa pevačica Emina Jahović dugo živi u Turskoj, a ne krije da joj je velika razlika između života tamo i u rodnoj Srbiji. Pevačica je nedavno otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život - Novom Pazaru, gde je rođena, Beogradu, u kom… »
"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović nikad iskrenija o odnosima sa porodicom i bliskim ljudima: Ja njih ni…

"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović nikad iskrenija o odnosima sa porodicom i bliskim ljudima: Ja njih ni…

Kurir pre 10 dana
Pevačica Emina Jahović živi u Turskoj, a ne krije da joj je velika razlika između života u inostranstvu i Srbiji. Ona je nedavno otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život - Novom Pazaru, Beogradu i Istanbulu. - Beograd, Novi Pazar… »
"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović ne može više da izdrži, šokirala priznanjem: "Određene članove…

"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović ne može više da izdrži, šokirala priznanjem: "Određene članove…

Alo pre 10 dana
Emina je istakla da u Istanbulu nema prave, bliske prijatelje. Pevačica Emina Jahović, koja već dugi niz godina živi u Turskoj, osvrnula se na razlike u životu između Istanbula i gradova u Srbiji. U iskrenom obraćanju, govorila je o emotivnoj povezanosti… »

Vesti dana »