Povezane vesti
"Nemam prave prijatelje, shvatila: Sam..." Emina Jahović iznenadila priznanjem: "Određene članove porodice nikad nisam…
Blic 04.06.2025
Lepa pevačica Emina Jahović dugo živi u Turskoj, a ne krije da joj je velika razlika između života tamo i u rodnoj Srbiji. Pevačica je nedavno otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život - Novom Pazaru, gde je rođena, Beogradu, u kom… »
"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović nikad iskrenija o odnosima sa porodicom i bliskim ljudima: Ja njih ni…
Kurir 04.06.2025
Pevačica Emina Jahović živi u Turskoj, a ne krije da joj je velika razlika između života u inostranstvu i Srbiji. Ona je nedavno otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život - Novom Pazaru, Beogradu i Istanbulu. - Beograd, Novi Pazar… »
"Nemam prave prijatelje, shvatila sam..." Emina Jahović ne može više da izdrži, šokirala priznanjem: "Određene članove…
Alo 04.06.2025
Emina je istakla da u Istanbulu nema prave, bliske prijatelje. Pevačica Emina Jahović, koja već dugi niz godina živi u Turskoj, osvrnula se na razlike u životu između Istanbula i gradova u Srbiji. U iskrenom obraćanju, govorila je o emotivnoj povezanosti… »
Vesti dana »

Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Telegraf pre 16 minutajoš 32 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 26 minutajoš 25 povezanih

Tramp predložio sastanak sa Putinom u Rimu, ali postoji jedan veliki problem
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih

Pet koraka Netanjahua do kontrole Gaze – svet zabrinut, Izrael podeljen, Hamas najavljuje otpor
RTS pre 6 minutajoš 23 povezane

Zelenski podržava konstruktivne predloge SAD; Blumberg: Tramp i Putin za mir uz rusku kontrolu teritorija
RTS pre 1 minutjoš 44 povezane