Повезане вести

Време је за промене: Александра Младеновић раскинула сарадњу и поручила- "Доктор ми је донео срећу" (фото/видео)

Време је за промене: Александра Младеновић раскинула сарадњу и поручила- "Доктор ми је донео срећу" (фото/видео)

Вечерње новости 05.06.2025
ФОЛК звезда Александра Младеновић протекли период провела је радно, а поред бројних наступа радила је и на новим песама, а публици је прво представила нумеру „Докторе“ за коју је снимила и спот. Фото: Душан Петровић Позитивне… »
“Одлучила сам да треба да…” Александра Младеновић о напуштању Гранда, па открила: “Доктор ми је донео срећу”

“Одлучила сам да треба да…” Александра Младеновић о напуштању Гранда, па открила: “Доктор ми је донео срећу”

Телеграф 05.06.2025
Певачица Александра Младеновић протекли период провела је радно. Поред бројних наступа радила је и на новим песама, а публици је прво представила нумеру „Докторе“ за коју је снимила и спот. Позитивне реакције нису изостале… »
Раскинула сарадњу са грандом Позната певачица признала да је време за промене: „Доктор ми је донео срећу“

Раскинула сарадњу са грандом Позната певачица признала да је време за промене: „Доктор ми је донео срећу“

Ало 05.06.2025
Недавно је пратиоце обавестила и да је раскинула сарадњу са Гранд продукцијом, а како објашњава, са челницима исте није дошло до сукоба. Певачица Александра Младеновић протекли период провела је радно. Поред бројних наступа… »

Вести дана »