Повезане вести
Време је за промене: Александра Младеновић раскинула сарадњу и поручила- "Доктор ми је донео срећу" (фото/видео)
Вечерње новости 05.06.2025
ФОЛК звезда Александра Младеновић протекли период провела је радно, а поред бројних наступа радила је и на новим песама, а публици је прво представила нумеру „Докторе“ за коју је снимила и спот. Фото: Душан Петровић Позитивне… »
“Одлучила сам да треба да…” Александра Младеновић о напуштању Гранда, па открила: “Доктор ми је донео срећу”
Телеграф 05.06.2025
Певачица Александра Младеновић протекли период провела је радно. Поред бројних наступа радила је и на новим песама, а публици је прво представила нумеру „Докторе“ за коју је снимила и спот. Позитивне реакције нису изостале… »
Раскинула сарадњу са грандом Позната певачица признала да је време за промене: „Доктор ми је донео срећу“
Ало 05.06.2025
Недавно је пратиоце обавестила и да је раскинула сарадњу са Гранд продукцијом, а како објашњава, са челницима исте није дошло до сукоба. Певачица Александра Младеновић протекли период провела је радно. Поред бројних наступа… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 5 сатијош 1 повезана