Povezane vesti
Vodič kroz sukob Trampa i Maska: Impičment, ugovori sa državom, nova politička stranka i Epstajnovi fajlovi
Nedeljnik 05.06.2025
Javno prepucavanje danas je eksplodiralo između predsednika Donalda Trampa i njegovog nekadašnjeg saveznika, tehnološkog milijardera Ilona Maska. Sve je počelo jutros tokom medijskog događaja u Beloj kući, kada je Tramp rekao da je „veoma razočaran“ u… »
Pukla ljubav! Mask zadao neviđeni udarac Trampu: Povezao ga s ovim monstrumom
Telegraf 05.06.2025
Mask: Bez moje pomoći ne bi pobedio na izborima. "Vreme je da se baci zaista velika bomba", napisao je večeras na X nalogu Ilon Mask. "Donald Tramp je u Epštajnovim dosijeima. To je pravi razlog zašto nisu objavljeni. Prijatan dan, DJT!", navodi… »
Mask: Vreme je da se baci prava velika bomba - Tramp je u Epstinovim dokumentima
RTV 05.06.2025
VAŠINGTON - Milijarder Ilon Mask, koji se donedavno nalazio na čelu Odeljenja za vladinu efikasnost u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, optužio je danas američkog predsednika da se nalazi u dokumentima pokojnog Džefrija Epstina… »
Tramp kritikovao Maska: Jako sam razočaran Ilonom, puno sam mu pomogao
N1 Info 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao Ilona Maska, rekavši da je razočaran javnim protivljenjem milijardera sveobuhvatnom zakonu o smanjenju poreza i potrošnji koji je u centru Trampove agende. "Gledajte, Ilon i ja smo imali odličan odnos… »
Značajan pad akcija Tesle posle razmene kritika Maska i Trampa
Insajder 05.06.2025
Akcije Tesle naglo su danas pale na Njujorškoj berzi posle žestokih kritika koji su međusobno uputili američki predsednik Donald Tramp i vlasnik te kompanije za proizvodnju električnih vozila Ilona Maska. Akcije Tesle pale su za 8,64 odsto, na 303,35… »
"Tramp treba da bude opozvan": Pršti "rat" na mrežama, Mask šokirao svet objavom
Mondo 05.06.2025
Ilon Mask smatra da Donald Tramp treba da bude opozvan. Bukti "rat" na društvenoj mreži "X" između dojučerašnjih vrlo bliskih saradnika, milijardera Ilona Maska i američkog predsednika Donalda Trampa. Mask je vodio Kancelariju za efikasnost vlade (DOGE)… »
Mask bacio pravu veliku bombu: Tramp je u Epstinovim dokumentima Američki predsednik mu nije ostao dužan: Zakasnio si…
Dnevnik 05.06.2025
VAŠINGTON: Milijarder Ilon Mask, koji se donedavno nalazio na čelu Odeljenja za vladinu efikasnost u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, optužio je američkog predsednika da se nalazi u dokumentima pokojnog Džefrija Epstina, osuđenog za… »
"Tramp je u Epstinovim dokumentima" Ilon Mask žestoko potkačio Trampa, pa izazvao žestoku raspravu
Alo 05.06.2025
Milijarder Ilon Mask, koji se donedavno nalazio na čelu Odeljenja za vladinu efikasnost u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, optužio je danas američkog predsednika da se nalazi u dokumentima pokojnog Džefrija Epstina, osuđenog za… »
Tramp ukida Masku subvencije, a Mask tvrdi da je Tramp umešan u slučaj Epstajna
Politika 05.06.2025
Vrhunac otrovnih strelica koje su danas jedan drugom upućivali Donald Tramp i Ilon Mask postignut je predlogom predsednika SAD da se ukinu subvencije izvršnom direktoru Iksa, na šta je Mask odgovorio navodima da je Tramp umešan u slučaj Džefrija… »
Mask: Tramp je u Epstinovim dokumentima
Politika 05.06.2025
VAŠINGTON - Milijarder Ilon Mask, koji se donedavno nalazio na čelu Odeljenja za vladinu efikasnost u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, optužio je danas američkog predsednika da se nalazi u dokumentima pokojnog Džefrija Epstina… »
Akcije Tesle znatno pale posle razmene kritika Maska i Trampa
Radio 021 05.06.2025
Akcije Tesle naglo su pale na Njujorškoj berzi posle žestokih kritika koji su međusobno uputili američki predsednik Donald Tramp i vlasnik te kompanije za proizvodnju električnih vozila Ilona Maska. Akcije Tesle pale su za 8,64 odsto, na 303,35 dolara… »
„Donald Tramp je u Epštajnovim dosijeima“: Ilon Mask izneo ozbiljne optužbe na račun predsednika SAD
Nova 05.06.2025
"Vreme je da se baci zaista velika bomba", napisao je večeras na X nalogu Ilon Mask. „Donald Tramp je u Epštajnovim dosijeima. To je pravi razlog zašto nisu objavljeni. Prijatan dan, DJT!“, navodi Mask. Time to drop the really big bomb: @realDonaldTrump… »
Mask: Tramp je u dokumentima o Epstinu, zato nisu u potpunosti javno objavljeni
N1 Info 05.06.2025
Izvršni direktor Tesle Ilon Mask izjavio je u četvrtak da je pravi razlog zašto vladini dokumenti o osramoćenom finansijeru Džefriju Epstinu nisu u potpunosti javno objavljeni taj što se u njima spominje predsednik SAD Donald Tramp, što je najnoviji… »
Velika svađa Trampa i Maska
Južne vesti 05.06.2025
Reuters/Nathan Howard Bilo je neobično kada su napravili savez, jer su i ranije imali razmirice, ali je ‘ljubav’ bila kratkog daha. Samo nekoliko dana nakon što je najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask napustio administraciju američkog predsednika Donalda… »
NIN 05.06.2025
Bilo je neobično kada su napravili savez, jer su i ranije imali razmirice, ali je 'ljubav' bila kratkog daha. Samo nekoliko dana nakon što je najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask napustio administraciju američkog predsednika Donalda Trampa, između njih… »
Radio 021 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je „veoma iznenađen“ i „razočaran“ kritikama doskorašnjeg saveznika Ilona Maska upućenim njegovom ključnom budžetskom predlogu. Mask je odgovirio da je ogorčen predsednikovom „nezahvalnošću“ i rekao je da… »
Bukti rat Trampa i Maska - Šokantne optužbe: "On je u Epstajnovim dokumentima" VIDEO
B92 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je iznenađen oštrim kritikama Ilona Maska na račun velikog poreskog i budžetskog zakona njegove administracije, poznatog kao "veliki, prelepi zakon" . "Jako sam razočaran jer je Ilon znao detalje ovog… »
Pukla tikva izmešu Trampa i maska: Donald ukida subvencije za Teslu, Ilon uzvraća da je predsednik umešan u „Slučaj Epstajn“…
Večernje novosti 05.06.2025
VRHUNAC otrovnih strelica koje su danas jedan drugom upućivali Donald Tramp i Ilon Mask postignut je predlogom predsednika SAD da se ukinu subvencije izvršnom direktoru Iksa, na šta je Mask odgovorio navodima da je Tramp umešan u slučaj Džefrija… »
Mask tvrdi da se Tramp spominje u Epstinovim dokumentima: "To je pravi razlog zašto nisu objavljeni"
Euronews 05.06.2025
Ilon Mask, osnivač kompanija Tesla i SpaceX, izazvao je pažnju javnosti izjavom na mreži X, u kojoj tvrdi da se američki predsednik Donald Tramp pominje u dokumentima Ministarstva pravde SAD koji se odnose na Džefrija Epstina, osuđenog seksualnog… »
"Donald Tramp je u dokumentima pedofila Epstajna"! Mask nastavio da uništava predsednika SAD! Otvoreni rat nekadašnjih bliskih…
Kurir 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp danas je oštro kritikovao Ilona Maska, rekavši da je "razočaran" javnim protivljenjem milijardera sveobuhvatnom zakonu o smanjenju poreza i potrošnji koji je u središtu Trampove agende. Time je započela svađa koju Musk i… »
Trump napao Muska eskalirajući javni sukob oko poreznog zakona
Al Jazeera 05.06.2025
Trump je sugerirao da je Musk, kojeg je prošle sedmice pohvalio što je vodio kampanju rezanja troškova u saveznoj administraciji, uznemiren što više ne radi za njega. Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je oštro kritizirao Elona Muska, rekavši… »
Značajan pad akcija Tesle posle razmene kritika Maska i Trampa
Slobodna Evropa 05.06.2025
Akcije Tesle naglo su danas pale na Njujorškoj berzi posle žestokih kritika koji su međusobno uputili američki predsednik Donald Tramp (Trump) i vlasnik te kompanije za proizvodnju električnih vozila Ilona Maska (Elon Musk). Akcije Tesle pale su za 8,64… »
Mask: Bez moje pomoći, Tramp bi izgubio izbore u novembru
Vesti online 05.06.2025
Milijarder Ilon Mask izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp bez njegove pomoći ne bi pobedio na izborima prošlog novembra, kao i da je „pokazao nezahvalost”. – Bez mene, Tramp bi izgubio izbore, demokrate bi kontrolisale Predstavnički dom… »
Ilon Mask otvorio pandorinu kutiju: Donald Tramp je u dokumentima pedofila Epstajna! Izneo sav prljav veš
Alo 05.06.2025
Mask je na društvenim mrežama povezao Trampa sa Epstajnovim dokumentima. Američki predsednik Donald Tramp danas je oštro kritikovao Ilona Maska, rekavši da je "razočaran" javnim protivljenjem milijardera sveobuhvatnom zakonu o smanjenju poreza i… »
"Vreme je da bacimo pravu veliku bombu": Nezapamćen skandal - Donald Tramp u dokumentima pedofila Epstajna?
Mondo 05.06.2025
Mask je upravo optužio Trampa da se nalazi u dokumentima pokojnog Džefrija Epstajna. U nezapamćenoj javnoj svađi koju su večeras započeli Donald Tramp i njegov bivši saradnik, milijarder Ilon Mask, iznose se ozbiljne optužbe. Mask je upravo optužio… »
Akcije „Tesle“ u padu nakon svađe Elona Maska i predsednika Trampa
Nedeljnik 05.06.2025
Akcije Tesle naglo su pale na Njujorškoj berzi posle žestokih kritika koji su međusobno uputili američki predsednik Donald Tramp i vlasnik te kompanije, Elon Mask. Akcije Tesle pale su za 8,64 odsto, na 303,35 dolara. Tramp je danas oštro kritikovao svog… »
"Tramp bi izgubio da nije bilo mene!" Mask udario direktno, a dobio odgovor koji nije očekivao
Dnevnik 05.06.2025
Milijarder Ilon Mask izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp bez njegove pomoći ne bi pobedio na izborima prošlog novembra, kao i da je "pokazao nezahvalost". ''Bez mene, Tramp bi izgubio izbore, demokrate bi kontrolisale Predstavnički dom… »
"Bez mene ne bi pobedio na izborima": Mask javno isprozivao Trampa
Mondo 05.06.2025
Ilon Mask je javno isprozivao Donalda Trampa. Milijarder Ilon Mask i vlasnik kompanija "Tesla" i "X", javno je isprozivao američkog predsednika Donalda Trampa. Sukob dojučerašnjih bliskih saradnika izbio je kada je Mask javno kritikovao novi Zakon o… »
"Odvratna nakaza, poremećaj!" Bukti rat između Trampa i Maska! Pale teške reči
Alo 05.06.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je iznenađen oštrim kritikama Ilona Maska na račun velikog poreskog i budžetskog zakona njegove administracije, poznatog kao "veliki, prelepi zakon" . "Jako sam razočaran jer je Ilon znao detalje ovog… »
Mask: Da nema mene Tramp ne bi postao predsednik
Nedeljnik 05.06.2025
Doskorašnji ministar za efikasnost vlade, Elon Mask, na društvenoj mreži „Iks“ postavio je objavu u kojoj navodi da: „Da nije mene, Tramp bi izgubio izbore, Demokrate bi kontrolisale Predstavnički dom i Republikanci bi imali odnos 51-49 u Senatu“. Nakon… »
Razbuktao se rat Maska i Trampa, najbogatiji čovek na svetu javno napao predsednika: „Vodi Ameriku ka dužničkom ropstvu“
Nova 05.06.2025
Ilon Mask dodatno je zaoštrio svoj sukob s predsednikom Donaldom Trampom, kritikujući njegove ogromne planove potrošnje. Tehnološki milijarder sada tvrdi da predsednik gura Sjedinjene Američke Države u finansijsku propast. U objavi na platformi X, u… »
Mask: Bez moje pomoći, Tramp bi izgubio izbore u novembru
Politika 05.06.2025
VAŠINGTON – Milijarder Ilon Mask izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp bez njegove pomoći ne bi pobedio na izborima prošlog novembra, kao i da je „pokazao nezahvalost". ''Bez mene, Tramp bi izgubio izbore, demokrate bi kontrolisale… »
Mask ponovo šokirao i napao Trampa: Bez moje pomoći izgubio bi izbore u novembru
Telegraf 05.06.2025
Milijarder Ilon Mask izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp bez njegove pomoći ne bi pobedio na izborima prošlog novembra, kao i da je "pokazao nezahvalost". ''Bez mene, Tramp bi izgubio izbore, demokrate bi kontrolisale Predstavnički dom… »
Da li je na pomolu rat Trampa i Ilona Maska, i kako je došlo do toga i pre nego što su svi očekivali
Nedeljnik 05.06.2025
Tvrdolinijaška konzervativna struja republikanaca u američkom Senatu, kao i milijarder Ilon Mask, ne nameravaju da popuste u protivljenju sveobuhvatnom zakonu o porezima i potrošnji predsednika Donalda Trampa, s obzirom na to da se zalažu za još veće… »
"Bankrot Amerike nije ok": Mask nikad žešće udario na Trampa: "Zovite svog senatora, zovite svog kongresmena"
Blic 04.06.2025
Milijarder Ilon Mask, koji je pre samo nekoliko dana napustio svoju ulogu u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, nastavio je i danas napad na predsednikov zakon o potrošnji koji se probija kroz Kongres. On je na svojoj platformi "X"… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane