Povezane vesti
Da li je gluten (baš uvek) neprijatelj našeg tela
BBC News 06.06.2025
Gluten je zajednički naziv za proteine koji se prirodno nalaze u pšenici, ječmu i raži. Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten - prirodni protein u… »
Danas 06.06.2025
Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten – prirodni protein u pšenici i sličnim vrstama žitarica. „Prvo sam mislila da imam neki virus, a posle odlaska kod… »
NIN 06.06.2025
Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten - prirodni protein u pšenici i sličnim vrstama žitarica. "Prvo sam mislila da imam neki virus, a posle odlaska kod… »
Južne vesti 06.06.2025
Reuters Gluten je zbirni naziv za grupu proteina koji se prirodno nalaze u pšenici, raži i ječmu Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten – prirodni protein… »
Radio 021 06.06.2025
Gluten je zajednički naziv za proteine koji se prirodno nalaze u pšenici, ječmu i raži. Reuters Gluten je zbirni naziv za grupu proteina koji se prirodno nalaze u pšenici, raži i ječmu Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi… »
Vesti dana »

Svetske reakcije na Hamasov odgovor i Trampov poziv na prekid napada u Gazi
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

Poznat termin kada Đoković nastavlja pohod ka tituli u Šangaju
Vesti online pre 1 satjoš 30 povezanih