Povezane vesti

Da li je gluten (baš uvek) neprijatelj našeg tela

BBC News pre 15 dana
Gluten je zajednički naziv za proteine koji se prirodno nalaze u pšenici, ječmu i raži. Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten - prirodni protein u… »

Radio 021 pre 15 dana
Gluten je zajednički naziv za proteine koji se prirodno nalaze u pšenici, ječmu i raži. Reuters Gluten je zbirni naziv za grupu proteina koji se prirodno nalaze u pšenici, raži i ječmu Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi… »

Južne vesti pre 15 dana
Reuters Gluten je zbirni naziv za grupu proteina koji se prirodno nalaze u pšenici, raži i ječmu Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten – prirodni protein… »

Danas pre 15 dana
Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten – prirodni protein u pšenici i sličnim vrstama žitarica. „Prvo sam mislila da imam neki virus, a posle odlaska kod… »

NIN pre 15 dana
Bol u stomaku i nadutost. Ovo je danima osećala Sara Vasić kad bi pojela peciva ili pastu, kao i bilo koju drugu namirnicu koja ima gluten - prirodni protein u pšenici i sličnim vrstama žitarica. "Prvo sam mislila da imam neki virus, a posle odlaska kod… »

Vesti dana »