Повезане вести

Да ли је глутен (баш увек) непријатељ нашег тела

BBC News 06.06.2025
Глутен је заједнички назив за протеине који се природно налазе у пшеници, јечму и ражи. Бол у стомаку и надутост. Ово је данима осећала Сара Васић кад би појела пецива или пасту, као и било коју другу намирницу која има глутен -… »

Данас 06.06.2025
Бол у стомаку и надутост. Ово је данима осећала Сара Васић кад би појела пецива или пасту, као и било коју другу намирницу која има глутен – природни протеин у пшеници и сличним врстама житарица. „Прво сам мислила да имам неки… »

НИН 06.06.2025
Бол у стомаку и надутост. Ово је данима осећала Сара Васић кад би појела пецива или пасту, као и било коју другу намирницу која има глутен - природни протеин у пшеници и сличним врстама житарица. "Прво сам мислила да имам неки… »

Јужне вести 06.06.2025
Реутерс Глутен је збирни назив за групу протеина који се природно налазе у пшеници, ражи и јечму Бол у стомаку и надутост. Ово је данима осећала Сара Васић кад би појела пецива или пасту, као и било коју другу намирницу која има… »

Радио 021 06.06.2025
Глутен је заједнички назив за протеине који се природно налазе у пшеници, јечму и ражи. Реутерс Глутен је збирни назив за групу протеина који се природно налазе у пшеници, ражи и јечму Бол у стомаку и надутост. Ово је данима… »

Вести дана »