Povezane vesti
"Otac me tukao svaki dan" Ovaj pevač završio šest razreda osnovne škole, a danas je velika zvezda i živi u kući svoj od zlata…
Kurir 06.06.2025
Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se posvete školovanju, ili… »
"Otac me je tukao svaki dan": Ovaj pevač je završio samo šest razreda osnovne škole, a danas je velika zvezda
Blic 06.06.2025
Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se posvete školovanju, ili… »
Ima samo šest razreda osnovne škole! Naš folker danas zgrće pare, a detinjstva se ne seća sa osmehom: ''Tukao me svaki dan''…
Alo 06.06.2025
Nije voleo da uči! Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se… »
Pevač nema završenu ni osnovnu školu, živi u "zlatnoj vili": Bežao da bi pevao u kafani, danas je od bogatijih
Telegraf 06.06.2025
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Protest u Kraljevu: Obezbeđenje iz ovog grada učestvovalo u izbacivanju studenata iz DUNP
N1 Info pre 53 minutajoš 19 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Počeo skup ispred zgrade Univerziteta, četvoro privedenih: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 18 minutajoš 48 povezanih

Viki Miljković napušta Zvezde Granda: Transfer godine je sada i potvrđen
Hello pre 3 satajoš 20 povezanih