Povezane vesti
"Otac me tukao svaki dan" Ovaj pevač završio šest razreda osnovne škole, a danas je velika zvezda i živi u kući svoj od zlata…
Kurir pre 8 dana
Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se posvete školovanju, ili… »
"Otac me je tukao svaki dan": Ovaj pevač je završio samo šest razreda osnovne škole, a danas je velika zvezda
Blic pre 8 dana
Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se posvete školovanju, ili… »
Ima samo šest razreda osnovne škole! Naš folker danas zgrće pare, a detinjstva se ne seća sa osmehom: ''Tukao me svaki dan''…
Alo pre 8 dana
Nije voleo da uči! Neke naše javne ličnost mogu da se pohvale diplomama fakulteta, neki od njih su završili i po dva, dok neki nemaju završenu ni osnovnu školu. Mnogi su muzikom počeli da se bave još u ranom detinjstvu, pa nisu imali vremena da se… »
Pevač nema završenu ni osnovnu školu, živi u "zlatnoj vili": Bežao da bi pevao u kafani, danas je od bogatijih
Telegraf pre 8 dana
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 28 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 13 minutajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 2 satajoš 1 povezana