Povezane vesti
Alonso: "Bolid Aston Martina uticaće na moju odluku o povlačenju"
B92 06.06.2025
Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je danas da će bolid ekipe u 2026. godini biti veoma važan u njegovoj odluci da li će se povući iz Formule 1. Dvostruki svetski šampion ima ugovor sa Aston Martinom do kraja 2026. godine, kada će imati 45 godina… »
Bliži se kraj velike karijere! Fernnado Alonso najavio povlačenje iz Formule 1, ako...
Večernje novosti 06.06.2025
Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je danas da će bolid ekipe u 2026. godini biti veoma važan u njegovoj odluci da li će se povući iz Formule 1. Foto: Profimedia Dvostruki svetski šampion ima ugovor sa Aston Martinom do kraja 2026. godine, kada će… »
Veliki Fernando Alonso progovorio o povlačenju! Evo da li je došao kraj blistave karijere!
Kurir 06.06.2025
Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je danas da će bolid ekipe u 2026. godini biti veoma važan u njegovoj odluci da li će se povući iz Formule 1.Dvostruki svetski šampion ima ugovor sa Aston Martinom do kraja 2026. godine, kada će imati 45 godina… »
Alonso: Bolid u 2026. uticaće na moju odluku o povlačenju
Sportski žurnal 06.06.2025
„Morate da osetite kad je vreme da odete, a to još ne osećam”. Vozač Aston Martina Fernando Alonso rekao je da će bolid ekipe u 2026. godini biti veoma važan u njegovoj odluci da li će se povući iz Formule 1.Dvostruki svetski šampion ima ugovor sa Aston… »
Alonso: Bolid Aston Martina u 2026. godini uticaće na moju odluku o povlačenju iz Formule 1
Radio sto plus 06.06.2025
Dvostruki svetski šampion ima ugovor sa Aston Martinom do kraja 2026. godine, kada će imati 45 godina. Sledeće sezone na snagu stupaju najveće tehničke promene u istoriji takmičenja u Formuli 1. “Biće to veoma važno, da. Ne konačno”, rekao je Alonso za… »
Vesti dana »
Nezaustavljivi Jokić: Novi tripl-dabl Srbina u pobedi Denvera nad Nju Orleansom
Danas pre 47 minutajoš 53 povezane
Tramp potpisao zakon, dokumenti o Epstinu moraju da budu objavljeni
BBC News pre 37 minutajoš 18 povezanih
Pozitivan korak ka rešenju za NIS – Rusi spremni da prodaju udeo, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
RTS pre 17 minutajoš 13 povezanih
Danas uglavnom oblačno i toplije nego prethodnih dana, do 18 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih