Povezane vesti
Parkirani auto se sam pokrenuo, probio ogradu i udario ženu koja je išla ulicom Jeziva nesreća blizu granice sa Srbijom
Alo 06.06.2025
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Pljevljima u Ulici oslobođena u kojoj je teško povređena jedna ženska osoba. - Automobil koji je bio parkiran ispred jedne od od kuća se sam pokrenuo, probijena je ograda i udarena žena koja se kretala… »
Parkirani automobil se sam pokrenuo, probio ogradu i udario ženu: Bizarna nesreća u Pljevljima
Telegraf 06.06.2025
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Pljevljima u Ulici oslobođenja u kojoj je teško povređena jedna ženska osoba. Prema navodima očevidaca, automobil koji je bio parkiran ispred jedne od od kuća se sam pokrenuo. Nakon toga automobil je probio… »
Vesti dana »

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 15 minutajoš 140 povezanih

Vučić: Verujem da SAD idu na sankcije NIS-u, Rusi ne žele da prepuste vlasništvo
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih

"Soko" jurio 200 na sat; Vučić: Od marta putnički saobraćaj do Budimpešte VIDEO
B92 pre 15 minutajoš 79 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih