Povezane vesti
Parkirani auto se sam pokrenuo, probio ogradu i udario ženu koja je išla ulicom Jeziva nesreća blizu granice sa Srbijom
Alo 06.06.2025
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Pljevljima u Ulici oslobođena u kojoj je teško povređena jedna ženska osoba. - Automobil koji je bio parkiran ispred jedne od od kuća se sam pokrenuo, probijena je ograda i udarena žena koja se kretala… »
Parkirani automobil se sam pokrenuo, probio ogradu i udario ženu: Bizarna nesreća u Pljevljima
Telegraf 06.06.2025
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Pljevljima u Ulici oslobođenja u kojoj je teško povređena jedna ženska osoba. Prema navodima očevidaca, automobil koji je bio parkiran ispred jedne od od kuća se sam pokrenuo. Nakon toga automobil je probio… »
Vesti dana »
Marta Kos pozvala na reviziju usvojenih izmena pravosudnih zakona: "Ovo predstavlja ozbiljan korak unazad" (video)
Blic pre 52 minutajoš 27 povezanih
Najveća zaplena droge u istoriji srpske policije: Velika akcija policije u Kruševcu, vrednost robe je oko 10 miliona evra! (foto)
Kurir pre 52 minutajoš 79 povezanih
Vranjanac u kombiju prevozio 35 migranata, uhapšen posle bega od policije
Bujanovačke pre 27 minutajoš 23 povezane
Kalaš: Ne mogu da zamislim da zemlje EU stvaraju posebnu evropsku vojsku (video)
Blic pre 28 minutajoš 28 povezanih