Povezane vesti
Nagrada "Donka Špiček": Udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade upotilo poziv institucijama i pojedincima
Večernje novosti 06.06.2025
UDRUŽENjA za razvoj pozorišta za decu i mlade - ASSITEJ Srbija objavili su poziv kulturnim institucijama, organizacijama i pojedincima za dodelu Nagrade "Donka Špiček" i u pozivu se navodi: foto Promo "U znak sećanja na Donku Špiček, našu uvaženu… »
Konkurs za nagradu „Donka Špiček“
Politika 06.06.2025
Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade ASSITEJ Srbija objavilo je poziv kulturnim institucijama, organizacijama i pojedncima za dodelu nagrade „Donka Špiček“, koja je namenjena onima koji se zalažu za promociju prava dece i mladih na umetnost na… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 56 minutajoš 22 povezane
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, više od 3.000 povređenih: Spasioci i dalje tragaju
Radio 021 pre 3 satajoš 24 povezane
ANEM ALARM: U prvoj polovini ove godine četvoro novinarki i novinara relocirano iz Srbije zbog represije vlasti i prorežimskih medija
Cenzolovka pre 7 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 34 povezane