Povezane vesti
Regulator EU za lekove: Tri leka imaju "veoma retku" nuspojavu gubitka vida
RTV 06.06.2025
BRISEL - Komitet za bezbednost lekova Evropske agencije za medicinsku pomoć (EMA) objavio je danas da je nakon pregleda lekova koji sadrže semaglutid, aktivni sastojak u lekovima "ozempik", "vegovi" i "ribelsus", utvrđeno da imaju "veoma retku" nuspojavu… »
EMA: Kod tri leka za mršavljenje i dijabetes povećan rizik od razvoja retkog očnog oboljenja
Moj Novi Sad 06.06.2025
Komitet za bezbednost lekova Evropske agencije za medicinsku pomoć (EMA) objavio je danas da je nakon pregleda lekova koji sadrže semaglutid, aktivni sastojak u lekovima "ozempik", "vegovi" i "ribelsus", utvrđeno da imaju "veoma retku" nuspojavu gubitka… »
Ova tri leka imaju "veoma retku" nuspojavu gubitka vida: Regulator EU za lekove izdao upozorenje
Euronews 06.06.2025
Komitet za bezbednost lekova Evropske agencije za medicinsku pomoć (EMA) objavio je danas da je nakon pregleda lekova koji sadrže semaglutid, aktivni sastojak u lekovima "ozempik", "vegovi" i "ribelsus", utvrđeno da imaju "veoma retku" nuspojavu gubitka… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Evropske demokrate o Srbiji: Posle 11 meseci, i dalje nema pravde
Beta pre 34 minutajoš 59 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih

Sferopulos poveo Alekseja Nedeljkovića na meč sa Bajernom iz Minhena
Telegraf pre 2 satajoš 41 povezana