Povezane vesti
Tramp: Ukrajina je dala povod Putinu da je bombarduje bez milosti
Sputnik 07.06.2025
Ukrajina je dala povod Rusiji da je rasturi od bombardovanja, rekao je predsednik SAD Donald Tramp. Ostale Trampove izjave: Podsetimo, u sredu uveče predsednici Rusije i SAD su razgovarali telefonom, razmotrivši rezultate pregovora u Istanbulu održane 2… »
Ukrajina Putinu dala povod za pakleno bombardovanje Tramp: Kada sam to video, rekao sam - "Sad će da udare"
Alo 07.06.2025
Predsednik SAD je izrazio nadu da Rusija neće obustaviti pregovore o ukrajinskoj krizi. Istovremeno, američki lider strahuje da bi situacija mogla da preraste u nuklearni sukob. Ukrajina je dala povod Rusiji da je "pakleno bombarduje", rekao je… »
"Ukrajina je dala Putinu povod da je rasturi od bombardovanja" Tramp upozorava na žestoku eskalaciju
Večernje novosti 07.06.2025
UKRAJINA je dala povod Rusiji da je rasturi od bombardovanja, rekao je predsednik SAD Donald Tramp. Foto Tanjug/AP Photo/Evan Vucci Ukrajina je dala Putinu povod da je rasturi od bombardovanja. To mi se nije dopalo. Kada sam to video, rekao samo: 'Sad će… »
Vesti dana »
Smrzavanje pa temperaturni šok! Da li će biti Mihiljskog leta? Evo kad stiže sneg i minus, ovo je detaljna prognoza za jesen i zimu
Dnevnik pre 54 minutajoš 16 povezanih
Delegati UN napustili salu pre govora Netanjahua, on im poručio: ‘Moralne ste kukavice’
Južne vesti pre 19 minutajoš 8 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 9 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 14 minutajoš 4 povezane
Tramp i Si Đinping razgovarali o trgovini i veštačkoj inteligenciji, Peking pozvao SAD na oprez zbog Tajvana
Insajder pre 49 minutajoš 5 povezanih