Повезане вести
Трамп: Украјина је дала повод Путину да је бомбардује без милости
Спутник 07.06.2025
Украјина је дала повод Русији да је растури од бомбардовања, рекао је председник САД Доналд Трамп. Остале Трампове изјаве: Подсетимо, у среду увече председници Русије и САД су разговарали телефоном, размотривши резултате… »
Украјина Путину дала повод за паклено бомбардовање Трамп: Када сам то видео, рекао сам - "Сад ц́е да ударе"
Ало 07.06.2025
Председник САД је изразио наду да Русија нец́е обуставити преговоре о украјинској кризи. Истовремено, амерички лидер страхује да би ситуација могла да прерасте у нуклеарни сукоб. Украјина је дала повод Русији да је "паклено… »
Трамп: Украјина је Путину дала повод да је растури од бомбардовања! (видео)
Курир 07.06.2025
Украјина је дала повод Русији да је растури од бомбардовања, рекао је председник САД Доналд Трамп. "Украјина је дала Путину повод да је растури од бомбардовања. То ми се није допало. Када сам то видео, рекао само: 'Сад ц́е бити… »
"Украјина је дала Путину повод да је растури од бомбардовања" Трамп упозорава на жестоку ескалацију
Вечерње новости 07.06.2025
УКРАЈИНА је дала повод Русији да је растури од бомбардовања, рекао је председник САД Доналд Трамп. Фото Тањуг/АП Пхото/Еван Вуцци Украјина је дала Путину повод да је растури од бомбардовања. То ми се није допало. Када сам то… »
Вести дана »
Алексић у Скупштини: „Националне фреквенције су јавно добро, а не плен власти“
Сербиан Невс Медиа пре 58 минутајош 38 повезаних
У Србију стиже све хладније време: Ево од ког датума почиње „смрзавање“
Нова пре 2 сатајош 25 повезаних
СРЦЕ: „Министар Братина је Вучићева батина, напад на Н1 и Нову није случајан“
Сербиан Невс Медиа пре 28 минутајош 18 повезаних