Povezane vesti
"Pljunuo me je u facu i ponizio kao ženu" Bukti rat između Aneli i Terze, spomenula mu i dete, nastao haos!
Alo 08.06.2025
Otkrila je i zbog čega je njihov odnos narušen. Aneli Ahmić sinoć je tokom emisije ušla u žestoku raspravu sa Borislavom Terzićem Terzom. Priznala da je da ga mrzi i nominovala ga je za izbacivanje. - Moj i Terzin odnos od očaja i sjaja, pa ponovo do… »
"Pljunuo me u facu i ponizio kao ženu" Aneli i Terza ušli u žestoki verbalni okršaj, ona udarila gde ga boli
Telegraf 08.06.2025
Protekle noći zadrugari su iznosili mišljenje o ovonedeljnim potrčcima, Teodori Delić i Borislavu Terziću Terzi i odlučivali su koga žele da nominuju za izbacivanje. Aneli Ahmić je tokom svog izlaganja zaratila sa Terzom te mu u lice priznala sve što… »
Vesti dana »
(Foto/video) Delegacija EP u Skupštini Srbije: S kim su se sastali evroparlamentarci i o čemu su pričali sa poslanicima
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 57 povezanih
Evroposlanica: EP podržava evropsku perspektivu Srbije, otvoreni razgovori sa poslanicima
Beta pre 8 minutajoš 41 povezana
Stigao vam je previsok račun za struju: Evo u kako podneti prigovor i u kojim slučajevima je to moguće
Kurir pre 11 satijoš 9 povezanih
"Važno pitanje za NIS": Da li će mali akcionari učestvovati u prodaji
Euronews pre 3 minutajoš 48 povezanih
Završen 1. "produktivan" dan pregovora u Abu Dabiju: Objavljen i prvi snimak delegacija SAD, Ukrajine i Rusije
Telegraf pre 22 minutajoš 30 povezanih