Povezane vesti
"Pljunuo me je u facu i ponizio kao ženu" Bukti rat između Aneli i Terze, spomenula mu i dete, nastao haos!
Alo 08.06.2025
Otkrila je i zbog čega je njihov odnos narušen. Aneli Ahmić sinoć je tokom emisije ušla u žestoku raspravu sa Borislavom Terzićem Terzom. Priznala da je da ga mrzi i nominovala ga je za izbacivanje. - Moj i Terzin odnos od očaja i sjaja, pa ponovo do… »
"Pljunuo me u facu i ponizio kao ženu" Aneli i Terza ušli u žestoki verbalni okršaj, ona udarila gde ga boli
Telegraf 08.06.2025
Protekle noći zadrugari su iznosili mišljenje o ovonedeljnim potrčcima, Teodori Delić i Borislavu Terziću Terzi i odlučivali su koga žele da nominuju za izbacivanje. Aneli Ahmić je tokom svog izlaganja zaratila sa Terzom te mu u lice priznala sve što… »
Vesti dana »
Terzić: Uspeh je svaka medalja, to ljudi treba već jednom da shvate
RTS pre 49 minutajoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Ovaj čovek od večeras potpuno ruši Nemačku kakvu poznajemo?! Cela Evropa u strahu, uzvikuje jezive parole, a upravo se desilo ono od čega su svi strepeli
Blic pre 34 minutajoš 46 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 2 satajoš 41 povezana
U ponoć počinje prijava građana za 6.000 dinara: Ko treba da se prijavi i kada počinje isplata
Naissus info pre 14 minutajoš 28 povezanih