Povezane vesti
Izborni turizam u Zaječaru: Predsednik opštine Zemun "na slavi", misteriozni autobus...
N1 Info 08.06.2025
Turistički centar Srbije danas je Zaječar - u gradu je vidno povećan broj automobila sa beogradskim i vojvođanskim tablicama. Malo mesto, svi se znaju, pa se izborni turisti lako prepoznaju na ulici. Tako su i građani vikali grupi muškaraca "ua". Tragom… »
VIDEO: Opozicioni kandidat za gradonačelnika Zaječara napadnut u selu Veliki Izvor
Radio 021 08.06.2025
Kandidata za gradonačelnika Zaječara ispred liste Promena u koju verujemo Uglješu Đuričkovića napala je grupa u kojoj je, kako se navodi, bio predsednik opštine Zemun. Incident se dogodio u selu Veliki Izvor, a informaciju je potvrdio i sam Đuričkovć… »
Incident u Zaječaru, došlo do naguravanja i svađe između predstavnika vlasti i opozicije
NIN 08.06.2025
U Zaječaru gde se danas održavaju lokalni izbori, došlo je do incidenta kada se isprva verbalni okršaj dve grupe ljudi, među kojima su bili predsatvnici opozicije sa jedne i pradstavnci vlasti sa druge strane, završio naguravanjem. Do okršaja je došlo u… »
„Ma to su gluposti. Nikakvog fizičkog obračuna nije bilo“: Predsednik Zemuna odgovara na optužbe da je napao Uglješu…
Danas 08.06.2025
Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun, negirao je za Danas tvrdnje koalicije „Promena u koju verujem“ da je učestvovao u napadu na kandidata za gradonačelnika Zaječara ove liste Uglješu Đuričkovića. „Ma to su gluposti. Nikakvog fizičkog obračuna… »
Predsednik opštine Zemun negirao je navode da je učestvovao u napadu na kandidata koalicije „Promena u koju verujemo“
Glas Zaječara 08.06.2025
Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun, negirao je za Danas tvrdnje koalicije „Promena u koju verujem“ da je učestvovao u napadu na kandidata za gradonačelnika Zaječara ove liste Uglješu Đuričkovića. – piše list „Danas“ „Ma to su gluposti. Nikakvog… »
Napadnut opozicioni kandidat za gradonačelnika Zaječara: Među napadačima bio i predsednik opštine Zemun
Nedeljnik 08.06.2025
Kandidata za gradonačelnika Zaječara ispred liste Promena u koju verujemo Uglješu Đuričkovića napala je grupa u kojoj je bio predsednik opštine Zemun. To se desilo u selu Veliki Izvor, a tu informaciju je potvrdio i sam Đuričkovć, a tim povodom je u… »
Napadnut kandidat za gradonačelnika Zaječara: Predsednik opštine Zemun među napadačima (video)
Pravda 08.06.2025
Prema nezvaničnim saznanjima kandidata za gradonačelnika Zaječara liste Promena u koju verujemo Uglješu Đuričkovića napao je predsednik opštine Zemun u selu Veliki Izvor. Ovu informaciju potvrdio je i sam Đuričković. Više informacija očekuje se nakon… »
Napadnut kandidat za gradonačelnika Zaječara
Novi magazin 08.06.2025
Kandidata za gradonačelnika Zaječara ispred liste Promena u koju verujemo Uglješu Đuričkovića napala je grupa u kojoj je bio predsednik opštine Zemun. To se desilo u selu Veliki Izvor, a tu informaciju je potvrdio i sam Đuričkovć, a tim povodom je u… »
Tenzije u Velikom Izvoru kod Zaječara: Došlo je do fizičkog kontakta između Uglješe Đuričkovića i lica iz Zemuna
Glas Zaječara 08.06.2025
Na drugoj konferenciji Izbornog štaba koalicije „Promena u koju verujemo“ koja je održana u 14 časova saopšteno je da je došlo do incidenta na biračkom mestu 25 u Velikom Izvoru. „Danas je došlo do incidenta na biračkom mestu 25 u Velikom Izvoru. Pozvali… »
Napadnut opozicioni kandidat za gradonačelnika Zaječara: Među napadačima bio i predsednik opštine Zemun
N1 Info 08.06.2025
Kandidata za gradonačelnika Zaječara na izborima u tom gradu napao predsednik opštine Zemun
Nova 08.06.2025
Kandidata za gradonačelnika Zaječara liste "Promena u koju verujemo" Uglješu Đuričkovića napao je predsednik opštine Zemun u selu Veliki Izvor, potvrdio je Đuričković za Danas. Narodni poslanik NPS Đorđe Stanković objavio je na Instagramu video snimak… »
Napadnut Uglješa Đuričković, kandidat za gradonačelnika Zaječara liste Promena u koju verujemo (VIDEO)
Danas 08.06.2025
Kako nezvanično saznajemo, kandidata za gradonačelnika Zaječara liste Promena u koju verujemo Uglješu Đuričkovića napao je predsednik opštine Zemun u selu Veliki Izvor. Ovu informaciju potvrdio je za naš portal i sam Đuričković. Više informacija očekuje… »
Vesti dana »

Sunovrat srpkinje! Posle plasmana karijere Olga Danilović ozbiljno nazadovala na VTA listi
Večernje novosti pre 42 minutajoš 29 povezanih

Ružić: Nisam spreman da nazivam mlade teroristima, nacistima, izdajnicima i špijunima
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih