Povezane vesti
Vijera produžio ugovor sa Đenovom do 2027. godine
Sportski žurnal pre 4 dana
Đenova je sezonu 2024/25 završila na 13. mestu na tabeli Serije A. Trener Đenove Patrik Vijera produžio je danas ugovor sa italijanskim klubom do 2027. godine. - Srećni smo i ponosni što nastavljamo ovo putovanje zajedno sa Patrikom. Zajedno želimo da… »
Vijera ostaje trener Đenove
B92 pre 4 dana
Fudbalski klub Đenova saopštio je da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. "Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da… »
Patrik Vijera ostaje trener Đenove
Dnevnik pre 4 dana
Fudbalski klub Đenova produžio je ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. – Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da obezbedimo… »
Đenova veruje francuzu: Patrik Vijera produžio ugovor sa članom Serije A
Večernje novosti pre 4 dana
FUDBALSKI klub Đenova saopštio je danas da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Foto: AP Ovaj 48-godišnji stručnjak je preuzeo tim sa stadiona "Luiđi Feraris" u novembru prošle godine. - Imao sam veoma… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA Putin: Modernizujemo svemirske, PVO sisteme i dronove; Zašto je Tramp razočaran ponašanjem Kijeva i Moskve
RTV pre 20 minutajoš 2 povezane

Obradović o kazni zbog koje neće biti na klupi u plej-ofu KLS: Daj Bože da nikada ne vodim Partizan u šampionatu Srbije
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih