Povezane vesti

Vijera produžio ugovor sa Đenovom do 2027. godine

Vijera produžio ugovor sa Đenovom do 2027. godine

Sportski žurnal 08.06.2025
Đenova je sezonu 2024/25 završila na 13. mestu na tabeli Serije A. Trener Đenove Patrik Vijera produžio je danas ugovor sa italijanskim klubom do 2027. godine. - Srećni smo i ponosni što nastavljamo ovo putovanje zajedno sa Patrikom. Zajedno želimo da… »
Vijera ostaje trener Đenove

Vijera ostaje trener Đenove

B92 08.06.2025
Fudbalski klub Đenova saopštio je da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. "Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da… »
Patrik Vijera ostaje trener Đenove

Patrik Vijera ostaje trener Đenove

Dnevnik 08.06.2025
Fudbalski klub Đenova produžio je ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. – Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da obezbedimo… »
Đenova veruje francuzu: Patrik Vijera produžio ugovor sa članom Serije A

Đenova veruje francuzu: Patrik Vijera produžio ugovor sa članom Serije A

Večernje novosti 08.06.2025
FUDBALSKI klub Đenova saopštio je danas da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Foto: AP Ovaj 48-godišnji stručnjak je preuzeo tim sa stadiona "Luiđi Feraris" u novembru prošle godine. - Imao sam veoma… »

Vesti dana »