Povezane vesti
Vijera produžio ugovor sa Đenovom do 2027. godine
Sportski žurnal 08.06.2025
Đenova je sezonu 2024/25 završila na 13. mestu na tabeli Serije A. Trener Đenove Patrik Vijera produžio je danas ugovor sa italijanskim klubom do 2027. godine. - Srećni smo i ponosni što nastavljamo ovo putovanje zajedno sa Patrikom. Zajedno želimo da… »
Vijera ostaje trener Đenove
B92 08.06.2025
Fudbalski klub Đenova saopštio je da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. "Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da… »
Patrik Vijera ostaje trener Đenove
Dnevnik 08.06.2025
Fudbalski klub Đenova produžio je ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Vijera (48) je preuzeo Đenovu u novembru prošle godine. – Imao sam veoma intenzivan period od kada sam stigao u Đenovu. Uspeli smo da obezbedimo… »
Đenova veruje francuzu: Patrik Vijera produžio ugovor sa članom Serije A
Večernje novosti 08.06.2025
FUDBALSKI klub Đenova saopštio je danas da je produžio ugovor sa francuskim trenerom Patrikom Vijerom do 30. juna 2027. godine. Foto: AP Ovaj 48-godišnji stručnjak je preuzeo tim sa stadiona "Luiđi Feraris" u novembru prošle godine. - Imao sam veoma… »
Vesti dana »

Studenti i građani kod Sajma pokušavaju da spreče održavanje ispita Pravnog fakulteta, ispred njih je policija
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 26 povezanih

Dejan Ilić: Srbija u procesu izgradnje nove države i zajednice, opozicija treba da se ujedini
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih

Slučaj o padu nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Slobodna Evropa pre 7 minutajoš 31 povezana

Rat u Ukrajini: Ukrajinski dronovi udarili centar za obuku Zaporoške nuklearne elektrane - Zelenski podneo zahtev o produženju ratnog stanja
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 12 minutajoš 22 povezane