Povezane vesti

"Nedužnu su je ubili na kućnom pragu, gledao sam leševe" Potresna ispovest pevača ledi krv u žilama: Život pun jezivih scena…

"Nedužnu su je ubili na kućnom pragu, gledao sam leševe" Potresna ispovest pevača ledi krv u žilama: Život pun jezivih scena…

Kurir 09.06.2025
Bosanskohercegovački pevač Božo Vrećo imao je teško detinjstvo. Život ga nije mazio, pa je tokom odrastanja izgubio oca i suočio se sa raznim nedaćama. Odrastao je uz majku slikarku i dve starije sestre. Iz detinjstva nosi brojne duševne rane o kojima je… »
"Nedužnu su je ubili na kućnom pragu, gledao sam leševe..." Jeziva sudbina našeg pevača slama srca, ovo su detalji tragedije…

"Nedužnu su je ubili na kućnom pragu, gledao sam leševe..." Jeziva sudbina našeg pevača slama srca, ovo su detalji tragedije…

Alo 09.06.2025
Božo je inspiraciju pronalazio čak i u najtužnijim trenucima. Božo Vrećo, bosanskohercegovački umetnik, imao je teško detinjstvo tokom kog je izgubio oca. Odrastao je uz majku slikarku i dve starije sestre koje su ga podržavale na umetničkom putu. Iz… »

Vesti dana »