Povezane vesti
"Nisam im bila maćeha, već drugarica" Bivša žena Nikole Rađena progovorila o odnosu sa Anom Kokić: Više ne praštam prevare...…
Kurir pre 30 dana
Milica Ristić, pevačica i bivša žena Nikole Rađena, vredno radi na novim projektima, a za domaće medije progovorila je i o majčinstvu i svim aktuelnostima u njenom životu. - Pre ovih pesama, sam obradila oko 8 pesama. Nije bilo autora koji su mi rekli… »
"Više ne praštam prevare": Bivša žena Nikole Rađena progovorila o majčinstvu, Ani Kokić i njihovim ćerkama: "Nisam im bila…
Blic pre 30 dana
Milica Ristić, pevačica i bivša žena Nikole Rađena, vredno radi na novim projektima, a za domaće medije progovorila je i o majčinstvu i svim aktuelnostima u njenom životu. - Pre ovih pesama, sam obradila oko 8 pesama. Nije bilo autora koji su mi rekli… »
''Više ne praštam prevare'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica''…
Alo pre 30 dana
Ponudu Pinka da uđe u rijaliti Zadruga je istog momenata odbila. Nakon zapaženih nastupa i prepoznatljivog vokala koji je osvojio publiku širom regiona, talentovana pevačica Milica Ristić donosi osveženje na muzičku scenu svojim najnovijim singlom –… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana