Povezane vesti
Posle 8 godina Žika bacio sve maske: Ja sam ostavio Dajanu, ja sam tražio razvod! Nisam mogao da...
Hello 09.06.2025
Žika Jakšić o oba svoja braka, koja nisu opstala, oduvek je pričao sa dosta ljubavi i poštovanja prema bivšim suprugama. Razvod Žike Jakšića od voditeljke Dajane Paunović pre osam godina zaista je bio iznenađenje za celokupnu javnost. Iako se o razlozima… »
Zbog ovoga je žika jakšić tražio razvod od Dajane Paunović! Svi su mislili da je voditeljka njega ostavila, a zapravo je ovo…
Kurir 09.06.2025
Razvod Žike Jakišića od voditeljke Dajane Paunović je pre šest godina sve šokirao, a sad su isplivali detalji rastanka. Mnogi su mislili da je Dajana njega ostavila, a istina je ipak drugačija o čemu je Jakišić nedavno progovorio. - Oba puta sam ja… »
Zbog ovoga je tražio razvod od Dajane Paunović Stariji 24 godine, a preko jednog nije prešao
Alo 09.06.2025
Dajana Paunović i Žika Jakšić prošli kroz težak razvod. Razvod Žike Jakišića od voditeljke Dajane Paunović je pre šest godina sve šokirao, a sad su isplivali detalji rastanka. Mnogi su mislili da je Dajana njega ostavila, a istina je ipak drugačija o… »
Vesti dana »

JTOK: Uhapšeno šest lica među kojima i bivši ministar Tomislav Momirović u vezi sa padom nadstrešnice
RTV pre 37 minutajoš 102 povezane

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora zbog nepoštovanja Visokog predstavnika za BiH
BBC News pre 12 minutajoš 30 povezanih

Volstrit između kamatnih stopa i carina: Kakvo je stanje na američkoj berzi nakon uvođenja tarifnih mera?
Blic pre 52 minutajoš 30 povezanih

Akcija TOK-a u vezi sa padom nadstrešnice - privedeno više osoba među kojima i bivši ministar
N1 Info pre 17 minutajoš 63 povezane

Srbija među zemljama sa najvišim carinama, ima li šanse da stopa bude smanjena
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 57 povezanih