Povezane vesti

Posle 8 godina Žika bacio sve maske: Ja sam ostavio Dajanu, ja sam tražio razvod! Nisam mogao da...

Posle 8 godina Žika bacio sve maske: Ja sam ostavio Dajanu, ja sam tražio razvod! Nisam mogao da...

Hello 09.06.2025
Žika Jakšić o oba svoja braka, koja nisu opstala, oduvek je pričao sa dosta ljubavi i poštovanja prema bivšim suprugama. Razvod Žike Jakšića od voditeljke Dajane Paunović pre osam godina zaista je bio iznenađenje za celokupnu javnost. Iako se o razlozima… »
Zbog ovoga je žika jakšić tražio razvod od Dajane Paunović! Svi su mislili da je voditeljka njega ostavila, a zapravo je ovo…

Zbog ovoga je žika jakšić tražio razvod od Dajane Paunović! Svi su mislili da je voditeljka njega ostavila, a zapravo je ovo…

Kurir 09.06.2025
Razvod Žike Jakišića od voditeljke Dajane Paunović je pre šest godina sve šokirao, a sad su isplivali detalji rastanka. Mnogi su mislili da je Dajana njega ostavila, a istina je ipak drugačija o čemu je Jakišić nedavno progovorio. - Oba puta sam ja… »
Zbog ovoga je tražio razvod od Dajane Paunović Stariji 24 godine, a preko jednog nije prešao

Zbog ovoga je tražio razvod od Dajane Paunović Stariji 24 godine, a preko jednog nije prešao

Alo 09.06.2025
Dajana Paunović i Žika Jakšić prošli kroz težak razvod. Razvod Žike Jakišića od voditeljke Dajane Paunović je pre šest godina sve šokirao, a sad su isplivali detalji rastanka. Mnogi su mislili da je Dajana njega ostavila, a istina je ipak drugačija o… »

Vesti dana »