Povezane vesti
"Imam jasne granice kada je u pitanju fizički kontakt" Hitno oglašavanje Edite Aradinović nakon skandala u Sarajevu
Alo 09.06.2025
Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je u javnost dospeo snimak sa njenog nedavnog nastupa u Sarajevu, na kojem se vidi kako pokušava da spreči jednog mladića da je snima mobilnim… »
Edita se oglasila za Kurir nakon skandala na nastupu: Osobu zna od ranije, poslala apel kolegama: Imam jasne granice kada je u…
Kurir 09.06.2025
Edita Aradinović oglasila se za Kurir nakon što je u javnost isplivao njen snimak s nastupa gde zabranjuje publici iz prvo reda da je snimaju. - Duboko cenim svoju publiku i svakoga ko dolazi na moje nastupe, bez obzira na to odakle dolazi i kako se… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u 807 škola u Srbiji: Đaci evakuisani, policija na terenu, oglasio se MUP
NIN pre 47 minutajoš 74 povezane

Nekoliko brodova aktivističke flotile i dalje plovi ka Pojasu Gaze uprkos izraelskim presretanjima
Beta pre 47 minutajoš 37 povezanih

Rhmz upalio najviši nivo upozorenja! Kritično je! Evo šta sledi Beogradu, a šta ostatku Srbije
Telegraf pre 12 minutajoš 50 povezanih

Izrael saopštio da će deportovati sve aktiviste sa flotile: Na brodu i student Ognjen Marković
Nedeljnik pre 12 minutajoš 11 povezanih