Povezane vesti
"Imam jasne granice kada je u pitanju fizički kontakt" Hitno oglašavanje Edite Aradinović nakon skandala u Sarajevu
Alo 09.06.2025
Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je u javnost dospeo snimak sa njenog nedavnog nastupa u Sarajevu, na kojem se vidi kako pokušava da spreči jednog mladića da je snima mobilnim… »
Edita se oglasila za Kurir nakon skandala na nastupu: Osobu zna od ranije, poslala apel kolegama: Imam jasne granice kada je u…
Kurir 09.06.2025
Edita Aradinović oglasila se za Kurir nakon što je u javnost isplivao njen snimak s nastupa gde zabranjuje publici iz prvo reda da je snimaju. - Duboko cenim svoju publiku i svakoga ko dolazi na moje nastupe, bez obzira na to odakle dolazi i kako se… »
Vesti dana »

Mediji: Zahtev odbrane Dodika za privremenu meru stigao u Ustavni sud BiH
Euronews pre 50 minutajoš 31 povezana

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Uživo Zelenski broji mrtve na hiljade Oglasilo se Ministasrtvo odbrane Rusije, ovo su najnoviji podaci sa fronta (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 40 povezanih

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 41 povezana