Povezane vesti
"Imam jasne granice kada je u pitanju fizički kontakt" Hitno oglašavanje Edite Aradinović nakon skandala u Sarajevu
Alo 09.06.2025
Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama. Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je u javnost dospeo snimak sa njenog nedavnog nastupa u Sarajevu, na kojem se vidi kako pokušava da spreči jednog mladića da je snima mobilnim… »
Edita se oglasila za Kurir nakon skandala na nastupu: Osobu zna od ranije, poslala apel kolegama: Imam jasne granice kada je u…
Kurir 09.06.2025
Edita Aradinović oglasila se za Kurir nakon što je u javnost isplivao njen snimak s nastupa gde zabranjuje publici iz prvo reda da je snimaju. - Duboko cenim svoju publiku i svakoga ko dolazi na moje nastupe, bez obzira na to odakle dolazi i kako se… »
Vesti dana »
"Želim eutanaziju" Vedrana Rudan je ovako govorila o teškoj odluci nakon što je saznala da ima opaku bolest
Blic pre 22 minutajoš 47 povezanih
Nakon osveženja sledi jak toplotni talas: Od četvrtka do 42 stepena, RHMZ upozorava na opasnost od požara
N1 Info pre 32 minutajoš 12 povezanih
„Ne zna se ima li povređenih državljana Srbije“: Ambasadorka u Indoneziji nakon razornog zemljotresa, broj žrtava raste
Danas pre 42 minutajoš 12 povezanih
Jedna osoba stradala u požaru kod Smedereva; Vatra gori na 45 lokacija
Sputnik pre 7 minutajoš 22 povezane