Povezane vesti
(Video) "moja sestra se udavila kada je imala 13 godina": Mina Kostić kaže da je na nju bačena crna magija, a evo zbog čega je…
Blic pre 2 dana
Pevačica Mina Kostić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj priča o svojoj sestri koja se nažalost udavila kada je imala samo 13 godina, ali i drugim teškim momentima uključujući i to da je na nju bačena crna magija. Mina… »
(Video) "to je prevara veka": Mina Kostić tvrdi da nije bila usvojena: "Lagala me, mnogo me je lagala"
Blic pre 2 dana
Gošća večerašnje emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je pevačica Mina Kostić koja u svojoj ispovesti otkriva detalje iz života i objašnjava neudomice koje se tiču njenog pravog imena, porodice i usvajanja. Mina Kostić je promenila ime… »
(Video) "dok budeš spavao uzeću taj pištolj i ubiću te": Mina Kostić o toksičnim vezama i prevarama: "Posle sam upoznala…
Blic pre 2 dana
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic televiziji je pevačica Mina Kostić koja otvoreno priča o svojim ljubavima. Mina Kostić ne krije da je još u osnovnoj školi bila ozbiljno… »
Pevala na splavu, ne znajući da joj se sestra od 13 godina pored davi: Nakon njene smrti iznela stravične detalje
Mondo pre 3 dana
Mina Kostić progovorila je o gubitku mlađe sestre koja se utopila nedaleko od mesta na kom je mesecima unazad pevala. Ova smrt potpuno je promenila njen život. Pevačica Mina Kostić gostovala je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", gde je… »
Vesti dana »

Antonela Riha: Bahato kršenje zakona tokom izbora za Savet REM-a
Cenzolovka pre 1 satjoš 53 povezane

Kako će izgledati iranska odmazda? Ovo je pet mogućih scenarija
Vesti online pre 1 satjoš 16 povezanih

Drama dostiže vrhunac: Sad premeštaju vojne snage na Bliski istok nakon izraelskog napada na Iran
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih

Optužnica na 40 strana! 62 ljudi nastradalo u požaru u Kočanima, 34 osobe i tri pravna lica se terete za tragediju
Alo pre 9 minutajoš 13 povezanih

NUNS: Institucije da reaguju povodom pretnji i uvreda upućenih novinarkama Brankici Stanković i Anđeli Ristanijević
RTV pre 6 satijoš 14 povezanih