Повезане вести
(Видео) "моја сестра се удавила када је имала 13 година": Мина Костић каже да је на њу бачена црна магија, а ево због чега је…
Блиц 10.06.2025
Певачица Мина Костић гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој прича о својој сестри која се нажалост удавила када је имала само 13 година, али и другим тешким моментима укључујући и то да је на њу… »
(Видео) "то је превара века": Мина Костић тврди да није била усвојена: "Лагала ме, много ме је лагала"
Блиц 10.06.2025
Гошћа вечерашње емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" је певачица Мина Костић која у својој исповести открива детаље из живота и објашњава неудомице које се тичу њеног правог имена, породице и усвајања. Мина… »
(Видео) "док будеш спавао узећу тај пиштољ и убићу те": Мина Костић о токсичним везама и преварама: "После сам упознала…
Блиц 10.06.2025
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује вечерас, у понедељак, у 22 сата само на Блиц телевизији је певачица Мина Костић која отворено прича о својим љубавима. Мина Костић не крије да је још у… »
Певала на сплаву, не знајући да јој се сестра од 13 година поред дави: Након њене смрти изнела стравичне детаље
Мондо 10.06.2025
Мина Костић проговорила је о губитку млађе сестре која се утопила недалеко од места на ком је месецима уназад певала. Ова смрт потпуно је променила њен живот. Певачица Мина Костић гостовала је у емисији "На терапији са Славицом… »
Вести дана »
Студенти из Новог Пазара позивају на протест против бруталности полиције у Новом Саду
Ин медија пре 14 минутајош 45 повезаних
Влада Србије: Снабдевање енергентима и даље стабилно, ради се на увећању државних резерви
Бета пре 1 сатјош 25 повезаних
АБА лига: Судије утакмице у Љубљани донеле исправну одлуку
Радио сто плус пре 9 минутајош 31 повезана