Повезане вести

Обрт у Америци! Маск подвио реп, јавно се извињава Трампу: "Жао ми је, стварно је отишло предалеко"

Обрт у Америци! Маск подвио реп, јавно се извињава Трампу: "Жао ми је, стварно је отишло предалеко"

Блиц 11.06.2025
Милијардер Илон Муск је рекао да "жали" због неких својих постова о председнику Америке Доналду Трампу, рекавши да је све "отишло предалеко". Маск је прошле недеље објавио серију твитова на мрежи "Икс" у којима напада Трампа. -… »
Илон Маск се покајао: Неке ствари су отишле предалеко, милијардер спустио главу због Трампа

Илон Маск се покајао: Неке ствари су отишле предалеко, милијардер спустио главу због Трампа

Телеграф 11.06.2025
Илон Маск је изјавио да жали због неких својих објава о Доналду Трампу, рекавши да су "отишле предалеко". Маск је прошле недеље објавио низ твитова на мрежи КС, у жестокој размени између њих двојице. Између осталог, директор… »
Трамп опростио маску? ''Превише сам заузет'': Ево шта се крије иза мистериозног позива

Трамп опростио маску? ''Превише сам заузет'': Ево шта се крије иза мистериозног позива

Ало 11.06.2025
Председник САД је рекао прошле недеље да нема жељу да поправи однос са Маском након јавних свађа, рекавши да мисли да је њихов однос завршен. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп цени извињење Илона Маска… »
"Трамп цени извињење Илона Маска": Бела кућа открила нове детаље

"Трамп цени извињење Илона Маска": Бела кућа открила нове детаље

Вечерње новости 11.06.2025
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп цени извињење Илона Маска, саопштила је данас Бела кућа неколико сати након што је милијардер изразио жаљење због неких објава које је прошле недеље поставио на друштвеним… »
Бела кућа: Трамп цени извињење Илона Маска

Еуроневс 11.06.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп цени извињење Илона Маска, саопштила је данас Бела кућа неколико сати након што је милијардер изразио жаљење због неких објава које је прошле недеље поставио на друштвеним… »

Политика 11.06.2025
ВАШИНГТОН – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп цени извињење Илона Маска, саопштила је данас Бела кућа неколико сати након што је милијардер изразио жаљење због неких објава које је прошле недеље поставио… »
Маск поручио да му је жао због објава: Одмах се огласио Доналд Трамп: Мислим да је јако лепо...

Маск поручио да му је жао због објава: Одмах се огласио Доналд Трамп: Мислим да је јако лепо...

Блиц 11.06.2025
Илон Маск, милијардер и бивши шеф Канцеларије за ефикасност владе у администрацији америчког председника Доналда Трампа, поручио је на платформи "КС" да су неки од његових постова о Трампу "отишли ​​предалеко". - Жалим због неких… »
Трамп задовољан новом масковом објавом Мислим да је веома слатко од њега што је то урадио

Трамп задовољан новом масковом објавом Мислим да је веома слатко од њега што је то урадио

Ало 11.06.2025
Амерички председник Доналд Трамп је оценио „веома слатким“ то што је предузетник Илон Маск изразио жаљење због неких објава о њему. У разговору за Њујорк пост, Трамп није прецизирао да ли је спреман да заборави претходна… »
"Пало" помирење? Огласили се Маск и Трамп

"Пало" помирење? Огласили се Маск и Трамп

Б92 11.06.2025
Илон Маск, мултимилијардер и бивши шеф Одељења за ефикасност владе (ДОГЕ) америчког председника Доналда Трампа, написао је јутрос на Иксу да су неке од његових објава о Трампу "отишле предалеко". "Жалим због неких… »
Илон Маск се извинио Трампу након свађе

Илон Маск се извинио Трампу након свађе

Сербиан Невс Медиа 11.06.2025
Илон Маск јавно се извинио Доналду Трампу за недавне објаве на КС-у, рекавши да је „отишло предалеко“. Сукоб је избио око закона о пореским олакшицама. Маск је претходно тврдио да је Трамп умешан у случај Џефрија Епштајна и да… »
„Отишло је предалеко“: Маск се јавно извинио Трампу

„Отишло је предалеко“: Маск се јавно извинио Трампу

Данас 11.06.2025
Оснивач СпацеКС и Тесле Илон Маск јавно се извинио због напада на америчког председника Доналда Трампа. „Жао ми је због неких мојих објава о председнику прошле недеље. Отишло је предалеко“, написао је милијардер на друштвеној… »
Маск се јавно извинио Трампу: „Жао ми је због неких објава“

Маск се јавно извинио Трампу: „Жао ми је због неких објава“

Време 11.06.2025
Свађа између Маска и Трампа избила је око закона о пореским олакшицама за који економисти процењују да би могао повећати амерички буџетски дефицит за 600 милијарди долара. Оснивач СпејсИкса и Тесле Илон Маск јавно се извинио… »
Илон Маск спушта лопту: ‘Жалим због неких коментара о Трампу’

Јужне вести 11.06.2025
Гетти Имагес Милијардер Илон Маск каже да је зажалио због неких објава о америчком председнику Доналду Трампу током њиховог вербалног сукоба преко друштвених мрежа. „Жалим због неких мојих прошлонедељних објава о председнику… »
Илон Маск спушта лопту: 'Жалим због неких коментара о Трампу'

НИН 11.06.2025
Милијардер Илон Маск каже да је зажалио због неких објава о америчком председнику Доналду Трампу током њиховог вербалног сукоба преко друштвених мрежа. "Жалим због неких мојих прошлонедељних објава о председнику Доналду Трампу… »

Радио 021 11.06.2025
Милијардер каже да је приликом свађе са председником Америке „отишао предалеко". Гетти Имагес Милијардер Илон Маск каже да је зажалио због неких објава о америчком председнику Доналду Трампу током њиховог вербалног сукоба преко… »

BBC News 11.06.2025
Милијардер каже да је приликом свађе са председником Америке „отишао предалеко". Милијардер Илон Маск каже да је зажалио због неких објава о америчком председнику Доналду Трампу током њиховог вербалног сукоба преко друштвених… »
Пријатељи пре свега: Маск изјавио да жали због појединих објава о председнику Трампу

Пријатељи пре свега: Маск изјавио да жали због појединих објава о председнику Трампу

Недељник 11.06.2025
Елон Маск је данас изјавио да жали због неких од својих објава о актуелном председнику Доналду Трампу, које је поделио током њиховог јавног сукоба на друштвеним мрежама, преноси ББЦ. На својој платформи „Икс“, Маск је признао да… »

Данас 11.06.2025
Милијардер Илон Маск каже да је зажалио због неких објава о америчком председнику Доналду Трампу током њиховог вербалног сукоба преко друштвених мрежа. „Жалим због неких мојих прошлонедељних објава о председнику Доналду Трампу… »
Муск жали због неких објава о Трумпу

Муск жали због неких објава о Трумпу

Слободна Европа 11.06.2025
Амерички милијардер Елон Муск у сриједу је рекао да жали због неких објава на друштвеним мрежама о америчком предсједнику Доналду Трумпу, казавши да су "претјеране". Трумп и Муск су прошле седмице размијенили увреде на друштвеним… »
Маск каже да жали због објава у којима је критиковао Трампа прошле недеље: Претерао сам

Маск каже да жали због објава у којима је критиковао Трампа прошле недеље: Претерао сам

Форбес 11.06.2025
Илон Маск је изразио жаљење због неких објава које је прошле недеље поставио на мрежи КС. У њима је критиковао председника Доналда Трампа, означивши тиме значајно повлачење милијардера. Он је изазвао сукоб са председником… »
Маск жали због неких објава о Трампу: Претерао сам

Маск жали због неких објава о Трампу: Претерао сам

РТС 11.06.2025
Сукоб најмоћнијег и најбогатијег човека света добио је нови моменат. Жалим због неких објава против Доналда Трампа прошле недеље. Претерао сам, написао је Илон Маск на Иксу. Технолошки милијардер Елон Маск жали због појединих… »
Елон Муск ‘жали’ због напада на Трумпа на друштвеним мрежама

Елон Муск ‘жали’ због напада на Трумпа на друштвеним мрежама

Ал Јазеера 11.06.2025
Технолошки милијардер каже да су неке од његових објава на друштвеним мрежама о америчком предсједнику ‘отишле предалеко’. Технолошки милијардер Елон Муск изразио је жаљење због својих критика предсједника Сједињених… »
"Биле су претеране": Маск жали због неких објава о Трампу

"Биле су претеране": Маск жали због неких објава о Трампу

Н1 Инфо 11.06.2025
Милијардер Илон Маск рекао је да жали због неких прошлонедељних објава на друштвеним мрежама о америчком председнику Доналду Трампу, казавши да су "претеране". Трумп и Маск су прошле недеље разменили увреде на друштвеним… »
Маск жали због неких изјава о Трампу

Вести онлине 11.06.2025
Милијардер Илон Маск рекао је данас да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. „Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране“, написао је Маск у… »
Маск изненадио: Жао ми је због неких изјава о Трампу

Маск изненадио: Жао ми је због неких изјава о Трампу

Правда 11.06.2025
Милијардер Илон Маск рекао је данас да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. „Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране“, написао је Маск у… »
Јавно извињење илона маска због постова против Трампа! Милијардер се огласио поруком на својој друштвеној мрежи КС "Жао ми…

Јавно извињење илона маска због постова против Трампа! Милијардер се огласио поруком на својој друштвеној мрежи КС "Жао ми…

Курир 11.06.2025
Илон Маск, амерички милијардер и доскорашњи специјални сарадник администрације америчког председника Доналда Трампа, који је прошле недеИје био у жестоком сукоб са шефом Беле куће на друштвеним мрежама, објавио је јавно… »

Спутник 11.06.2025
Милијардер Илон Маск рекао је данас да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. Трамп и Маск су прошле недеље почели да размењују увреде на друштвеним мрежама, а извршни директор Тесле и СпејсИкса… »
Маск жали због неких изјава о америчком председнику Доналду Трамп

НИН 11.06.2025
Милијардер Илон Маск је данас рекао да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. "Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране", написао је Илон Маск у… »
Пало јавно извињење: Маск се покајао због објава о Трампу, огласио се на "КС"-у

Пало јавно извињење: Маск се покајао због објава о Трампу, огласио се на "КС"-у

Мондо 11.06.2025
Илон Маск се огласио на мрежи "КС" и рекао да жали због неких објава о Доналду Трампу. Илон Маск, амерички милијардер и доскорашњи специјални сарадник администрације америчког председника Доналда Трампа, који је прошле недеИје… »
Маск жали због неких изјава о америчком председнику Доналду Трампу

Еуроневс 11.06.2025
Милијардер Илон Маск изјавио је данас да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. "Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране", написао је Маск у… »
Маск покајник: Трампе, жао ми је ФОТО

Маск покајник: Трампе, жао ми је ФОТО

Б92 11.06.2025
Илон Маск, амерички милијардер и доскорашњи специјални сарадник администрације америчког председника Доналда Трампа, који је прошле недеИје био у жестоком сукоб са шефом Беле куће на друштвеним мрежама, објавио је јавно… »
Маск се покајао због сукоба са Трампом? Огласио се на КС: „Жао ми је“

Маск се покајао због сукоба са Трампом? Огласио се на КС: „Жао ми је“

Нова 11.06.2025
Илон Маск, милијардер и бивши шеф министарства за ефикасност у администрацији Доналда Трампа, огласио се након прошлонедељног бруталног обрачуна са америчким председником. „Жалим због неких од мојих постова о председнику Доналду… »
Помирење на помолу? Маск жали због неких изјава о америчком председнику Доналду Трамп - "Биле су претеране..."

Помирење на помолу? Маск жали због неких изјава о америчком председнику Доналду Трамп - "Биле су претеране..."

Вечерње новости 11.06.2025
МИЛИЈАРДЕР Илон Маск је данас рекао да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. Фото: Тањуг/АП/Алекс Брандон "Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су… »

РТВ 11.06.2025
ВАШИНГТОН - Милијардер Илон Маск је данас рекао да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране, написао је… »
Маск се покајао, погнуо главу због Трампа "Неке ствари су отишле предалеко"

Маск се покајао, погнуо главу због Трампа "Неке ствари су отишле предалеко"

Ало 11.06.2025
Милијардер Илон Маск је у среду изјавио да жали због неких објава које је прошле недеље објавио о америчком председнику Доналду Трампу, у поруци на својој друштвеној мрежи КС. „Жалим због неких својих објава о председнику Доналду… »

Политика 11.06.2025
Милијардер Илон Маск је данас рекао да жали због неких својих изјава о америчком председнику Доналду Трампу. „Жалим због неких својих објава о председнику Доналду Трампу прошле недеље. Биле су претеране“, написао је Маск у… »

Вести дана »