Povezane vesti

Obrt u Americi! Mask podvio rep, javno se izvinjava Trampu: "Žao mi je, stvarno je otišlo predaleko"

Obrt u Americi! Mask podvio rep, javno se izvinjava Trampu: "Žao mi je, stvarno je otišlo predaleko"

Blic pre 7 dana
Milijarder Ilon Musk je rekao da "žali" zbog nekih svojih postova o predsedniku Amerike Donaldu Trampu, rekavši da je sve "otišlo predaleko". Mask je prošle nedelje objavio seriju tvitova na mreži "Iks" u kojima napada Trampa. - Žao mi je zbog nekih… »
Ilon Mask se pokajao: Neke stvari su otišle predaleko, milijarder spustio glavu zbog Trampa

Ilon Mask se pokajao: Neke stvari su otišle predaleko, milijarder spustio glavu zbog Trampa

Telegraf pre 7 dana
Ilon Mask je izjavio da žali zbog nekih svojih objava o Donaldu Trampu, rekavši da su "otišle predaleko". Mask je prošle nedelje objavio niz tvitova na mreži X, u žestokoj razmeni između njih dvojice. Između ostalog, direktor Tesle i SpaceX-a je… »
Tramp oprostio masku? ''Previše sam zauzet'': Evo šta se krije iza misterioznog poziva

Tramp oprostio masku? ''Previše sam zauzet'': Evo šta se krije iza misterioznog poziva

Alo pre 6 dana
Predsednik SAD je rekao prošle nedelje da nema želju da popravi odnos sa Maskom nakon javnih svađa, rekavši da misli da je njihov odnos završen. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska, saopštila je danas Bela… »
"Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska": Bela kuća otkrila nove detalje

"Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska": Bela kuća otkrila nove detalje

Večernje novosti pre 6 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska, saopštila je danas Bela kuća nekoliko sati nakon što je milijarder izrazio žaljenje zbog nekih objava koje je prošle nedelje postavio na društvenim mrežama. Foto: Tanjug… »
Bela kuća: Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska

Euronews pre 6 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska, saopštila je danas Bela kuća nekoliko sati nakon što je milijarder izrazio žaljenje zbog nekih objava koje je prošle nedelje postavio na društvenim mrežama. Portparolka… »

Politika pre 6 dana
VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska, saopštila je danas Bela kuća nekoliko sati nakon što je milijarder izrazio žaljenje zbog nekih objava koje je prošle nedelje postavio na društvenim mrežama… »
Mask poručio da mu je žao zbog objava: Odmah se oglasio Donald Tramp: Mislim da je jako lepo...

Mask poručio da mu je žao zbog objava: Odmah se oglasio Donald Tramp: Mislim da je jako lepo...

Blic pre 7 dana
Ilon Mask, milijarder i bivši šef Kancelarije za efikasnost vlade u administraciji američkog predsednika Donalda Trampa, poručio je na platformi "X" da su neki od njegovih postova o Trampu "otišli ​​predaleko". - Žalim zbog nekih mojih objava prošle… »
"Palo" pomirenje? Oglasili se Mask i Tramp

"Palo" pomirenje? Oglasili se Mask i Tramp

B92 pre 7 dana
Ilon Mask, multimilijarder i bivši šef Odeljenja za efikasnost vlade (DOGE) američkog predsednika Donalda Trampa, napisao je jutros na Iksu da su neke od njegovih objava o Trampu "otišle predaleko". "Žalim zbog nekih prošlonedeljnih objava o predsedniku… »
Tramp zadovoljan novom maskovom objavom Mislim da je veoma slatko od njega što je to uradio

Tramp zadovoljan novom maskovom objavom Mislim da je veoma slatko od njega što je to uradio

Alo pre 7 dana
Američki predsednik Donald Tramp je ocenio „veoma slatkim“ to što je preduzetnik Ilon Mask izrazio žaljenje zbog nekih objava o njemu. U razgovoru za Njujork post, Tramp nije precizirao da li je spreman da zaboravi prethodna neslaganja sa Maskom. „Mislim… »
Ilon Mask se izvinio Trampu nakon svađe

Ilon Mask se izvinio Trampu nakon svađe

Serbian News Media pre 7 dana
Ilon Mask javno se izvinio Donaldu Trampu za nedavne objave na X-u, rekavši da je „otišlo predaleko“. Sukob je izbio oko zakona o poreskim olakšicama. Mask je prethodno tvrdio da je Tramp umešan u slučaj Džefrija Epštajna i da bez njegove podrške ne bi… »
„Otišlo je predaleko“: Mask se javno izvinio Trampu

„Otišlo je predaleko“: Mask se javno izvinio Trampu

Danas pre 7 dana
Osnivač SpaceX i Tesle Ilon Mask javno se izvinio zbog napada na američkog predsednika Donalda Trampa. „Žao mi je zbog nekih mojih objava o predsedniku prošle nedelje. Otišlo je predaleko“, napisao je milijarder na društvenoj mreži X, ne precizirajući na… »
Mask se javno izvinio Trampu: „Žao mi je zbog nekih objava“

Mask se javno izvinio Trampu: „Žao mi je zbog nekih objava“

Vreme pre 7 dana
Svađa između Maska i Trampa izbila je oko zakona o poreskim olakšicama za koji ekonomisti procenjuju da bi mogao povećati američki budžetski deficit za 600 milijardi dolara. Osnivač SpejsIksa i Tesle Ilon Mask javno se izvinio zbog napada na američkog… »
Ilon Mask spušta loptu: 'Žalim zbog nekih komentara o Trampu'

Radio 021 pre 7 dana
Milijarder kaže da je prilikom svađe sa predsednikom Amerike „otišao predaleko". Getty Images Milijarder Ilon Mask kaže da je zažalio zbog nekih objava o američkom predsedniku Donaldu Trampu tokom njihovog verbalnog sukoba preko društvenih mreža. „Žalim… »
Ilon Mask spušta loptu: ‘Žalim zbog nekih komentara o Trampu’

Južne vesti pre 7 dana
Getty Images Milijarder Ilon Mask kaže da je zažalio zbog nekih objava o američkom predsedniku Donaldu Trampu tokom njihovog verbalnog sukoba preko društvenih mreža. „Žalim zbog nekih mojih prošlonedeljnih objava o predsedniku Donaldu Trampu. Otišao sam… »

NIN pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask kaže da je zažalio zbog nekih objava o američkom predsedniku Donaldu Trampu tokom njihovog verbalnog sukoba preko društvenih mreža. "Žalim zbog nekih mojih prošlonedeljnih objava o predsedniku Donaldu Trampu. Otišao sam predaleko"… »

BBC News pre 7 dana
Milijarder kaže da je prilikom svađe sa predsednikom Amerike „otišao predaleko". Milijarder Ilon Mask kaže da je zažalio zbog nekih objava o američkom predsedniku Donaldu Trampu tokom njihovog verbalnog sukoba preko društvenih mreža. „Žalim zbog nekih… »
Prijatelji pre svega: Mask izjavio da žali zbog pojedinih objava o predsedniku Trampu

Prijatelji pre svega: Mask izjavio da žali zbog pojedinih objava o predsedniku Trampu

Nedeljnik pre 7 dana
Elon Mask je danas izjavio da žali zbog nekih od svojih objava o aktuelnom predsedniku Donaldu Trampu, koje je podelio tokom njihovog javnog sukoba na društvenim mrežama, prenosi BBC. Na svojoj platformi „Iks“, Mask je priznao da su njegove izjave… »

Danas pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask kaže da je zažalio zbog nekih objava o američkom predsedniku Donaldu Trampu tokom njihovog verbalnog sukoba preko društvenih mreža. „Žalim zbog nekih mojih prošlonedeljnih objava o predsedniku Donaldu Trampu. Otišao sam predaleko“… »
Musk žali zbog nekih objava o Trumpu

Musk žali zbog nekih objava o Trumpu

Slobodna Evropa pre 7 dana
Američki milijarder Elon Musk u srijedu je rekao da žali zbog nekih objava na društvenim mrežama o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, kazavši da su "pretjerane". Trump i Musk su prošle sedmice razmijenili uvrede na društvenim mrežama, a direktor… »
Mask kaže da žali zbog objava u kojima je kritikovao Trampa prošle nedelje: Preterao sam

Mask kaže da žali zbog objava u kojima je kritikovao Trampa prošle nedelje: Preterao sam

Forbes pre 7 dana
Ilon Mask je izrazio žaljenje zbog nekih objava koje je prošle nedelje postavio na mreži X. U njima je kritikovao predsednika Donalda Trampa, označivši time značajno povlačenje milijardera. On je izazvao sukob sa predsednikom napadajući njegov ključni… »
Mask žali zbog nekih objava o Trampu: Preterao sam

Mask žali zbog nekih objava o Trampu: Preterao sam

RTS pre 7 dana
Sukob najmoćnijeg i najbogatijeg čoveka sveta dobio je novi momenat. Žalim zbog nekih objava protiv Donalda Trampa prošle nedelje. Preterao sam, napisao je Ilon Mask na Iksu. Tehnološki milijarder Elon Mask žali zbog pojedinih objava na Iks-u, usmerenih… »
Elon Musk ‘žali’ zbog napada na Trumpa na društvenim mrežama

Elon Musk ‘žali’ zbog napada na Trumpa na društvenim mrežama

Al Jazeera pre 7 dana
Tehnološki milijarder kaže da su neke od njegovih objava na društvenim mrežama o američkom predsjedniku ‘otišle predaleko’. Tehnološki milijarder Elon Musk izrazio je žaljenje zbog svojih kritika predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa… »
"Bile su preterane": Mask žali zbog nekih objava o Trampu

"Bile su preterane": Mask žali zbog nekih objava o Trampu

N1 Info pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask rekao je da žali zbog nekih prošlonedeljnih objava na društvenim mrežama o američkom predsedniku Donaldu Trampu, kazavši da su "preterane". Trump i Mask su prošle nedelje razmenili uvrede na društvenim mrežama, a direktor Tesle i… »
Mask iznenadio: Žao mi je zbog nekih izjava o Trampu

Mask iznenadio: Žao mi je zbog nekih izjava o Trampu

Pravda pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask rekao je danas da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. „Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane“, napisao je Mask u poruci na društvenoj mreži X… »
Mask žali zbog nekih izjava o Trampu

Vesti online pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask rekao je danas da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. „Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane“, napisao je Mask u poruci na društvenoj mreži X… »
Javno izvinjenje ilona maska zbog postova protiv Trampa! Milijarder se oglasio porukom na svojoj društvenoj mreži X "Žao mi…

Javno izvinjenje ilona maska zbog postova protiv Trampa! Milijarder se oglasio porukom na svojoj društvenoj mreži X "Žao mi…

Kurir pre 7 dana
Ilon Mask, američki milijarder i doskorašnji specijalni saradnik administracije američkog predsednika Donalda Trampa, koji je prošle nedeIje bio u žestokom sukob sa šefom Bele kuće na društvenim mrežama, objavio je javno izvinjenje. - Žao mi je zbog… »

Sputnik pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask rekao je danas da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. Tramp i Mask su prošle nedelje počeli da razmenjuju uvrede na društvenim mrežama, a izvršni direktor Tesle i SpejsIksa je opisao Trampov zakon o… »
Mask žali zbog nekih izjava o američkom predsedniku Donaldu Tramp

NIN pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask je danas rekao da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. "Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane", napisao je Ilon Mask u poruci na društvenoj… »
Palo javno izvinjenje: Mask se pokajao zbog objava o Trampu, oglasio se na "X"-u

Palo javno izvinjenje: Mask se pokajao zbog objava o Trampu, oglasio se na "X"-u

Mondo pre 7 dana
Ilon Mask se oglasio na mreži "X" i rekao da žali zbog nekih objava o Donaldu Trampu. Ilon Mask, američki milijarder i doskorašnji specijalni saradnik administracije američkog predsednika Donalda Trampa, koji je prošle nedeIje bio u žestokom sukob sa… »
Mask žali zbog nekih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu

Euronews pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask izjavio je danas da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. "Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane", napisao je Mask u poruci na društvenoj mreži… »
Mask pokajnik: Trampe, žao mi je FOTO

Mask pokajnik: Trampe, žao mi je FOTO

B92 pre 7 dana
Ilon Mask, američki milijarder i doskorašnji specijalni saradnik administracije američkog predsednika Donalda Trampa, koji je prošle nedeIje bio u žestokom sukob sa šefom Bele kuće na društvenim mrežama, objavio je javno izvinjenje. "Žalim zbog nekih… »
Mask se pokajao zbog sukoba sa Trampom? Oglasio se na X: „Žao mi je“

Mask se pokajao zbog sukoba sa Trampom? Oglasio se na X: „Žao mi je“

Nova pre 7 dana
Ilon Mask, milijarder i bivši šef ministarstva za efikasnost u administraciji Donalda Trampa, oglasio se nakon prošlonedeljnog brutalnog obračuna sa američkim predsednikom. „Žalim zbog nekih od mojih postova o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje… »
Pomirenje na pomolu? Mask žali zbog nekih izjava o američkom predsedniku Donaldu Tramp - "Bile su preterane..."

Pomirenje na pomolu? Mask žali zbog nekih izjava o američkom predsedniku Donaldu Tramp - "Bile su preterane..."

Večernje novosti pre 7 dana
MILIJARDER Ilon Mask je danas rekao da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. Foto: Tanjug/AP/Alex Brandon "Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane“, napisao je Mask u… »

RTV pre 7 dana
VAŠINGTON - Milijarder Ilon Mask je danas rekao da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane, napisao je Mask u poruci na društvenoj… »
Mask se pokajao, pognuo glavu zbog Trampa "Neke stvari su otišle predaleko"

Mask se pokajao, pognuo glavu zbog Trampa "Neke stvari su otišle predaleko"

Alo pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask je u sredu izjavio da žali zbog nekih objava koje je prošle nedelje objavio o američkom predsedniku Donaldu Trampu, u poruci na svojoj društvenoj mreži X. „Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje… »

Politika pre 7 dana
Milijarder Ilon Mask je danas rekao da žali zbog nekih svojih izjava o američkom predsedniku Donaldu Trampu. „Žalim zbog nekih svojih objava o predsedniku Donaldu Trampu prošle nedelje. Bile su preterane“, napisao je Mask u poruci na društvenoj mreži X… »

Vesti dana »