Povezane vesti
Odlazak komandanta kopnene vojske Ukrajine: General Drapatij otišao zbog masakra nad vojnicima, korupcije i nepotizma u…
Kurir pre 8 dana
General-major Mihail Drapatij najavio je kraj svog mandata. Poslednjih šest meseci obavljao je funkciju komandanta Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine (OSU). U svom obraćanju kritikovao je stanje Komande u vreme imenovanja, nazvavši ga „menadžerskom… »
Ukrajinski komandant podneo ostavku! Ne mogu da ćutim, masakr, korupcija i strah razaraju ukrajinsku vojsku
Alo pre 8 dana
General-major Mihail Drapatij, doskorašnji komandant Kopnenih snaga Ukrajine, podneo je ostavku nakon tragičnog raketnog napada ruske vojske na jedinicu za obuku. Odluka je, kako sam navodi, proizašla iz ličnog osećaja odgovornosti za tragediju na vojnom… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan predsednik UO Narodnog pozorišta: Put od vođe paramilitarne formacije do pozorišta
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo rata ne bi bilo da je Tramp pobedio 2020. Godine! Veliki Putinov zaokret! "Speman sam!"
Alo pre 30 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih

Uprkos nekim slabostima u domaćoj privredi: Banka Engleske zadržala kamatnu stopu na 4,25 odsto
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih