Povezane vesti
Tajna čuvana skoro dve decenije Amadeus bend ukrao pesmu Marini Visković jer su mislili da se ubila: "Verovali su da me nema…
Alo 11.06.2025
Nakon skoro dvadeset godina Marina Visković je prvi put otkrila kako je došlo do toga da njenu pesmu snime kolege iz Amadeus benda. Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala… »
Tajna čuvana dve decenije: Amadeus bend ukrao pesmu Marini jer su mislili da se ubila "Verovali su da..."
Telegraf 11.06.2025
Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala je prava ženska himna. Iza ove numere krile su se brojne kontroverze, a jedna od njih bila je i ta da je tekst pisan po istinitom… »
Vesti dana »
Država povećava dečji dodatak na 18.000 dinara: Vučić predstavio još jednu meru pomoći
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane
Vučić: Država smanjuje akcize na gorivo, bez mera dizel bi koštao 257 dinara
NIN pre 22 minutajoš 69 povezanih
BLOG UŽIVO: Netanjahu pristao da obustavi napade na iranska gasna polja nakon poziva Trampa, eksplozije u Jerusalimu i Teheranu (FOTO)
Insajder pre 46 minutajoš 44 povezane
Zaboravite da proleće počinje 21. marta: Evo zašto proleće stiže ranije nego što su mnogi učili
Dnevnik pre 12 minutajoš 53 povezane