Povezane vesti
Tajna čuvana skoro dve decenije Amadeus bend ukrao pesmu Marini Visković jer su mislili da se ubila: "Verovali su da me nema…
Alo 11.06.2025
Nakon skoro dvadeset godina Marina Visković je prvi put otkrila kako je došlo do toga da njenu pesmu snime kolege iz Amadeus benda. Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala… »
Tajna čuvana dve decenije: Amadeus bend ukrao pesmu Marini jer su mislili da se ubila "Verovali su da..."
Telegraf 11.06.2025
Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala je prava ženska himna. Iza ove numere krile su se brojne kontroverze, a jedna od njih bila je i ta da je tekst pisan po istinitom… »
Vesti dana »
Ovi izazovi zahtevaju punu pažnju svih institucija! Oglasio se Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost (foto)
Blic pre 6 minutajoš 35 povezanih
Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete za legalizaciju: Jednostavno je, a evo šta treba od dokumentacije
Mondo pre 11 minutajoš 27 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane