Povezane vesti
Pomoć države za penzionere! Gradska opština Stari grad organizuje izlete: Evo do kada možete da se prijavite
Blic 12.06.2025
Gradska opština Stari grad pokrenula je novi ciklus programa besplatnih jednodnevnih izleta namenjenih penzionerima sa teritorije ove opštine, za koje prijave traju do kraja juna, a vrše se u Uslužnom centru GO Stari grad, ulaz iz Nušićeve ulice, rekao… »
Gradska opština Stari grad organizuje izlete za penzionere, prijave do kraja juna
Telegraf 12.06.2025
Gradska opština Stari grad pokrenula je novi ciklus programa besplatnih jednodnevnih izleta namenjenih penzionerima sa teritorije ove opštine, za koje prijave traju do kraja juna, a vrše se u Uslužnom centru GO Stari grad, ulaz iz Nušićeve ulice, rekao… »
Besplatno za ove srpske penzionere Potrebna je samo lična karta, prijavite se što pre
Alo 12.06.2025
Prijave traju do kraja juna, a broj mesta je ograničen, pa se pozivaju seniori da se prijave što pre. Gradska opština Stari grad pokrenula je novi ciklus programa besplatnih jednodnevnih izleta namenjenih penzionerima sa teritorije ove opštine, za koje… »
Vesti dana »
Neprihvatljivo da se Goci i Vučić međusobno pozivaju u naš program
Serbian News Media pre 5 satijoš 30 povezanih
"Otvoreno je pitanje koliko će Trampovi potezi proizvesti posledice po SAD" Stručnjaci o izjavama američkog predsednika i ulozi Kine
Kurir pre 40 minutajoš 44 povezane
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Savremena politika: Dok traje rasprava o nepoverenju, izbori ne mogu biti raspisani
Radio 021 pre 2 satajoš 97 povezanih