Povezane vesti

"Bio sam sa udatim ženama, a njihovi muževi..." Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio mračne tajne

"Bio sam sa udatim ženama, a njihovi muževi..." Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio mračne tajne

Alo pre 2 dana
Jednom prilikom je govorio o svojoj burnoj prošlosti i priznao da je bio i sa udatim ženama. Amar Gile nikada nije krio da je imao veoma turbulentan ljubavni život, sve dok nije uplovio u mirnu luku sa svojom izabranicom Minelom sa kojom danas ima decu… »
"Bio sam s udatim ženama, spretan sam u krevetu" Šok izjava pevača napravila haos: Razveo se, pa se ponovo oženio, a evo da li…

"Bio sam s udatim ženama, spretan sam u krevetu" Šok izjava pevača napravila haos: Razveo se, pa se ponovo oženio, a evo da li…

Kurir pre 2 dana
Amar Gile Jašarspahić jednom prilikom šokirao je javnost priznanjem da je bio sa udatim ženama. "Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam.", priznao… »
"Bio sam sa udatim ženama, spretan sam u krevetu": Pevač imao buran život, razveo se, a ovo je njegova druga supruga

"Bio sam sa udatim ženama, spretan sam u krevetu": Pevač imao buran život, razveo se, a ovo je njegova druga supruga

Blic pre 2 dana
Pevač Amar Gile Jašarspahić jednom prilikom šokirao je javnost priznanjem da je bio sa udatim ženama. "Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam."… »

Vesti dana »