Povezane vesti
"Bio sam sa udatim ženama, a njihovi muževi..." Bivši dečko Aleksandre Prijović otkrio mračne tajne
Alo 12.06.2025
Jednom prilikom je govorio o svojoj burnoj prošlosti i priznao da je bio i sa udatim ženama. Amar Gile nikada nije krio da je imao veoma turbulentan ljubavni život, sve dok nije uplovio u mirnu luku sa svojom izabranicom Minelom sa kojom danas ima decu… »
"Bio sam s udatim ženama, spretan sam u krevetu" Šok izjava pevača napravila haos: Razveo se, pa se ponovo oženio, a evo da li…
Kurir 12.06.2025
Amar Gile Jašarspahić jednom prilikom šokirao je javnost priznanjem da je bio sa udatim ženama. "Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam.", priznao… »
"Bio sam sa udatim ženama, spretan sam u krevetu": Pevač imao buran život, razveo se, a ovo je njegova druga supruga
Blic 12.06.2025
Pevač Amar Gile Jašarspahić jednom prilikom šokirao je javnost priznanjem da je bio sa udatim ženama. "Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam."… »
Vesti dana »
Osumnjičenom za nasilje tokom protesta u Novom Sadu određeno zadržavanje do 48 časova
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 25 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkcij
Beta pre 59 minutajoš 34 povezane
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 34 minutajoš 27 povezanih
Glamočić: U petak veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu, a 25. februara sa Evropskom komisijom
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 24 povezane