Povezane vesti
(Foto) "Ja sam ćerka lepe brene": Ova prelepa plavuša je najbitnija žena u pevačicinom životu: Otkrivena istina o njihovom…
Blic 12.06.2025
Lepa Brena svojevremeno je otkrila kako joj je Baba vanga rekla da će imati samo mušku decu. Lepa Brena sa Bobom Živojinovićem zaista ima dvojicu sinova, starijeg Stefana i mlađeg Viktora, a kako je rekla ona ne zna kako je to biti majka devojčice zbog… »
"Ja sam Brenina ćerka" Pevačica je ovu ženu godinama krila od javnosti, otkrivena istina o njihovom odnosu!
Alo 12.06.2025
Pre nekoliko godina veliku pažnju javnosti privukla je Brenina sestričina koja je izjavila da je njena nesuđena ćerka. Lepa Brena je nedavno progovorila o proročanstvu babe Vange koja joj je rekla da će imati samo mušku decu, te da nikada neće roditi… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi izbačeni iz DUNP: Policija negira da je ušla u zgradu, oglasio se Državni univerzitet u Novom Pazaru
Euronews pre 12 minutajoš 53 povezane

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 33 povezane

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 2 satajoš 3 povezane