Povezane vesti
(Foto) "Ja sam ćerka lepe brene": Ova prelepa plavuša je najbitnija žena u pevačicinom životu: Otkrivena istina o njihovom…
Blic 12.06.2025
Lepa Brena svojevremeno je otkrila kako joj je Baba vanga rekla da će imati samo mušku decu. Lepa Brena sa Bobom Živojinovićem zaista ima dvojicu sinova, starijeg Stefana i mlađeg Viktora, a kako je rekla ona ne zna kako je to biti majka devojčice zbog… »
"Ja sam Brenina ćerka" Pevačica je ovu ženu godinama krila od javnosti, otkrivena istina o njihovom odnosu!
Alo 12.06.2025
Pre nekoliko godina veliku pažnju javnosti privukla je Brenina sestričina koja je izjavila da je njena nesuđena ćerka. Lepa Brena je nedavno progovorila o proročanstvu babe Vange koja joj je rekla da će imati samo mušku decu, te da nikada neće roditi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 47 povezanih
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 13 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju u Novgorodskoj oblasti i reakcije na incident
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih