Povezane vesti

"Počela sam da drhtim, noge su mi se tresle" Žena zakasnila na avion smrti u Indiji zbog gužve u saobraćaju, sada je zahvalna…

"Počela sam da drhtim, noge su mi se tresle" Žena zakasnila na avion smrti u Indiji zbog gužve u saobraćaju, sada je zahvalna…

Alo pre 1 dan
Bhomi Chauhan, žena koja je zakasnila svega deset minuta na let Air India AI171 iz Ahmedabada ka londonskom aerodromu Getvik, doživela je šok kada je samo nekoliko trenutaka kasnije saznala da se avion s kojim je trebalo da putuje srušio. Bhomi je… »
"Noge su mi se odsekle" Žena zakasnila na avion koji je leteo za London, na kapiji joj saopštili da se srušio

"Noge su mi se odsekle" Žena zakasnila na avion koji je leteo za London, na kapiji joj saopštili da se srušio

Telegraf pre 1 dan
Bumi Čauhan, putnica koja je trebalo da se ukrca na let Air India AI171 za londonski aerodrom Gatwick, opisala je šok i nevericu kada je saznala da se avion srušio svega nekoliko minuta nakon poletanja. Ona je putovala iz Ahmedabada, gde je boravila kod… »
Akcije Boinga naglo pale nakon rušenja aviona u Indiji

Akcije Boinga naglo pale nakon rušenja aviona u Indiji

Blic pre 1 dan
Akcije proizvođača aviona Boeinga (BA) pale su na američkom premarket trgovanju nakon što se avion kompanije Air India, sa više od 200 putnika, srušio u blizini aerodroma u zapadnom indijskom gradu Ahmedabadu. Akcije Boeinga pale su za 7,8 odsto, na… »
Sve što treba da znate o kompaniji Er Indija

Sve što treba da znate o kompaniji Er Indija

Dojče vele pre 1 dan
Tragedija aviona kompanije Er Indija dogodila se u trenutku kada taj nacionalni avio-prevoznik prolazi kroz veliku rekonstrukciju pod vlasništvom Tata-grupe. Putnički avion kompanije Er Indija sa preko 240 ljudi srušio se u četvrtak 12. juna u… »
Više od 200 poginulih u avionskoj nesreći u Indiji: Najmanje jedan putnik preživeo pad letelice

Više od 200 poginulih u avionskoj nesreći u Indiji: Najmanje jedan putnik preživeo pad letelice

Nova pre 1 dan
Svetska vest jučerašnjeg dana je tragedija iz Indije. Najmanje 200 ljudi stradalo je kada se avion kompanije Er Indija srušio neposredno nakon poletanja iz grada Ahmedabada za London. Najmanje jedan putnik preživeo je pad. To je prvi pad aviona Boeing… »
(Video): "pomozite…!" Poslednje reči pilota otkrivaju dramu u avionu pre pada: U očaju je ponavljao jednu rečenicu

(Video): "pomozite…!" Poslednje reči pilota otkrivaju dramu u avionu pre pada: U očaju je ponavljao jednu rečenicu

Blic pre 1 dan
Kapetan Er India leta AI171 iz Ahmedabada za London pre pada izdao je dramatičan poziv u pomoć pre nego što je avion pao i eksplodirao i pretvorio se u buktinju. Nesreća je odnela više od 290 života, dok je jedan britanski putnik čudom preživeo iskočivši… »
"Tih 10 minuta mi je spasilo život": Ispovest žene koja je za dlaku izbegla smrt u avionu "Air India": Još se tresem! (video…

"Tih 10 minuta mi je spasilo život": Ispovest žene koja je za dlaku izbegla smrt u avionu "Air India": Još se tresem! (video…

Blic pre 1 dan
Bomi Čauhan, putnica koja je trebala da leti iz Ahmedabada za London, izbegla je smrtonosnu nesreću "Air India" leta 171 jer je zakasnila na avion zbog gužve u saobraćaju. Avion sa više od 240 putnika, srušio se ubrzo posle poletanja, i pao na hostel… »

Vesti dana »