Повезане вести

"Почела сам да дрхтим, ноге су ми се тресле" Жена закаснила на авион смрти у Индији због гужве у саобраћају, сада је захвална…

"Почела сам да дрхтим, ноге су ми се тресле" Жена закаснила на авион смрти у Индији због гужве у саобраћају, сада је захвална…

Ало 13.06.2025
Бхоми Цхаухан, жена која је закаснила свега десет минута на лет Аир Индиа АИ171 из Ахмедабада ка лондонском аеродрому Гетвик, доживела је шок када је само неколико тренутака касније сазнала да се авион с којим је требало да… »
"Ноге су ми се одсекле" Жена закаснила на авион који је летео за Лондон, на капији јој саопштили да се срушио

"Ноге су ми се одсекле" Жена закаснила на авион који је летео за Лондон, на капији јој саопштили да се срушио

Телеграф 13.06.2025
Буми Чаухан, путница која је требало да се укрца на лет Аир Индиа АИ171 за лондонски аеродром Гатвицк, описала је шок и неверицу када је сазнала да се авион срушио свега неколико минута након полетања. Она је путовала из… »
Акције Боинга нагло пале након рушења авиона у Индији

Акције Боинга нагло пале након рушења авиона у Индији

Блиц 13.06.2025
Акције произвођача авиона Боеинга (БА) пале су на америчком премаркет трговању након што се авион компаније Аир Индиа, са више од 200 путника, срушио у близини аеродрома у западном индијском граду Ахмедабаду. Акције Боеинга пале… »
Све што треба да знате о компанији Ер Индија

Све што треба да знате о компанији Ер Индија

Дојче веле 13.06.2025
Трагедија авиона компаније Ер Индија догодила се у тренутку када тај национални авио-превозник пролази кроз велику реконструкцију под власништвом Тата-групе. Путнички авион компаније Ер Индија са преко 240 људи срушио се у… »
Више од 200 погинулих у авионској несрећи у Индији: Најмање један путник преживео пад летелице

Више од 200 погинулих у авионској несрећи у Индији: Најмање један путник преживео пад летелице

Нова 13.06.2025
Светска вест јучерашњег дана је трагедија из Индије. Најмање 200 људи страдало је када се авион компаније Ер Индија срушио непосредно након полетања из града Ахмедабада за Лондон. Најмање један путник преживео је пад. То је… »
(Видео): "помозите…!" Последње речи пилота откривају драму у авиону пре пада: У очају је понављао једну реченицу

(Видео): "помозите…!" Последње речи пилота откривају драму у авиону пре пада: У очају је понављао једну реченицу

Блиц 13.06.2025
Капетан Ер Индиа лета АИ171 из Ахмедабада за Лондон пре пада издао је драматичан позив у помоћ пре него што је авион пао и експлодирао и претворио се у буктињу. Несрећа је однела више од 290 живота, док је један британски путник… »
"Тих 10 минута ми је спасило живот": Исповест жене која је за длаку избегла смрт у авиону "Аир Индиа": Још се тресем! (видео…

"Тих 10 минута ми је спасило живот": Исповест жене која је за длаку избегла смрт у авиону "Аир Индиа": Још се тресем! (видео…

Блиц 13.06.2025
Боми Чаухан, путница која је требала да лети из Ахмедабада за Лондон, избегла је смртоносну несрећу "Аир Индиа" лета 171 јер је закаснила на авион због гужве у саобраћају. Авион са више од 240 путника, срушио се убрзо после… »

Вести дана »