Povezane vesti
Zbog grafita mržnje na novosadskoj Jovinoj gimnaziji “Kreni-promeni” podneo krivičnu prijavu
Luftika pre 3 dana
Na zidu ograde Gimanazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu juče su se pojavili grafiti mržnje, a sinoć je ispred škole održan veliki građanski protest, na koji su povodom ovog događaja pozvali roditelji učenika škole. Novosadski odbor “Kreni-promeni”… »
„Dosta pretnji i govora mržnje“: Protest ispred Jovine gimnazije zbog uvredljivih grafita
Danas pre 3 dana
Hiljade Novosađana okupile su se večeras na protestu „Stanimo u odbranu dostojanstva i bezbednosti naše dece“ ispred gimnazije Jovan Jovanović Zmaj, nakon što su na ogradi te gimnazije ispisani uvredljivi grafiti kojima se targetiraju učenici i… »
Kreni-Promeni podneo krivičnu prijavu zbog grafita na Zmaj Jovinoj gimnaziji
Danas pre 3 dana
Novosadski odbor Kreni-Promeni podneo je krivičnu prijavu zbog ispisivanja grafita mržnje na Zmaj Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu. Na zidu ograde gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, jedne od najstarijih i najuglednijih obrazovnih ustanova u Srbiji, jutros… »
Vesti dana »

Priština: Srbin iz Istoka oslobođen optužbi za ratni zločin u zatvoru Dubrava
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 1 minutjoš 29 povezanih

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 1 satjoš 13 povezanih

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 32 minutajoš 18 povezanih