Povezane vesti

"Ogrlicu od 18.000 € je odmah bacila sa sebe" Danijela Vranić uhvatila Lukasa u prevari, strasno se ljubio sa Sonjom

"Ogrlicu od 18.000 € je odmah bacila sa sebe" Danijela Vranić uhvatila Lukasa u prevari, strasno se ljubio sa Sonjom

Kurir 13.06.2025
Danijela Vranić, nekadašnja "kraljica splavova", važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti. Naime, Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a… »
Lukas uhvaćen kako se ljubi sa sonjom Isplivali šokantni detalji: "Stezala me je i gušila, ali mi se to svidelo"

Lukas uhvaćen kako se ljubi sa sonjom Isplivali šokantni detalji: "Stezala me je i gušila, ali mi se to svidelo"

Alo 13.06.2025
Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao. Danijela Vranić važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti. Osim što je privlačila veliku pažnju javnosti, česta… »
Našoj pevačici (49) banka oduzela stan: Morala je da se oprosti od nekretnine: "Ta borba je mnogo dugo trajala"

Našoj pevačici (49) banka oduzela stan: Morala je da se oprosti od nekretnine: "Ta borba je mnogo dugo trajala"

Blic 13.06.2025
Naša pevačica Danijela Vranić ostala je pre nekoliko godina bez nekretnine u blizini beogradske arene, koju je kupila od pevanja u jeku slave. Naime, je otvoreno govorila o iskustvu koje je imala, a njen slučaj potresao je mnoge. Danijeli je drugi stan… »

Vesti dana »