Повезане вести

„Испала сам из чамца и скоро се удавила“: Слађа Алегро и данас има велики страх због незгоде из детињства

„Испала сам из чамца и скоро се удавила“: Слађа Алегро и данас има велики страх због незгоде из детињства

Нова 13.06.2025
Певачица Слађа Алегро једном приликом је говорила о трауми из детињства. Слађа Алегро је као дете доживела незгоду на води, што јој је створило трауму. „Код мене је један посебно изражен страх од воде. Не само великих вода попут… »
Наша певачица је испала из чамца: Мало је фалило да се удави, а остао је неописив страх: "Имам велику трауму"

Наша певачица је испала из чамца: Мало је фалило да се удави, а остао је неописив страх: "Имам велику трауму"

Блиц 13.06.2025
Наша певачица Слађа Алегро поделила је са јавношћу детаље о трауми која је прати од детињства. Наиме, након што је као дете доживела незгоду на води, страх од воде постао је део њеног свакодневног живота. - Код мене је један… »
Наша певачица испала из чамца, умало се удавила! Открила језиве детаље: "Цео живот имам трауме"

Наша певачица испала из чамца, умало се удавила! Открила језиве детаље: "Цео живот имам трауме"

Ало 13.06.2025
Како је открила, у раном детињству је умало страдала, због чега јој је страх остао све до данас. Слађа Алегро открила је да целог живота има трауме од воде након незгоде коју је доживела као дете. Како је открила, у раном… »

Вести дана »