Povezane vesti

„Ispala sam iz čamca i skoro se udavila“: Slađa Alegro i danas ima veliki strah zbog nezgode iz detinjstva

„Ispala sam iz čamca i skoro se udavila“: Slađa Alegro i danas ima veliki strah zbog nezgode iz detinjstva

Nova pre 1 dan
Pevačica Slađa Alegro jednom prilikom je govorila o traumi iz detinjstva. Slađa Alegro je kao dete doživela nezgodu na vodi, što joj je stvorilo traumu. „Kod mene je jedan posebno izražen strah od vode. Ne samo velikih voda poput mora i okeana, već i… »
Naša pevačica je ispala iz čamca: Malo je falilo da se udavi, a ostao je neopisiv strah: "Imam veliku traumu"

Naša pevačica je ispala iz čamca: Malo je falilo da se udavi, a ostao je neopisiv strah: "Imam veliku traumu"

Blic pre 1 dan
Naša pevačica Slađa Alegro podelila je sa javnošću detalje o traumi koja je prati od detinjstva. Naime, nakon što je kao dete doživela nezgodu na vodi, strah od vode postao je deo njenog svakodnevnog života. - Kod mene je jedan posebno izražen strah od… »
Naša pevačica ispala iz čamca, umalo se udavila! Otkrila jezive detalje: "Ceo život imam traume"

Naša pevačica ispala iz čamca, umalo se udavila! Otkrila jezive detalje: "Ceo život imam traume"

Alo pre 1 dan
Kako je otkrila, u ranom detinjstvu je umalo stradala, zbog čega joj je strah ostao sve do danas. Slađa Alegro otkrila je da celog života ima traume od vode nakon nezgode koju je doživela kao dete. Kako je otkrila, u ranom detinjstvu je umalo stradala… »

Vesti dana »