Повезане вести
Путник са срећног седишта 11А: Како сам преживео пад индијског авиона
BBC News 14.06.2025
Вишвашкумар Рамеш, једини преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад одмах по полетању за Лондон. Британски држављанин индијског порекла Вишвашкумар Рамеш једини је преживели из авиона Ер Индија који се… »
"Нађите ми брата" Ко је Вишваш Рамеш – једини преживели путник из авионске несреће у Индији
Ало 14.06.2025
Вишваш Кумар Рамеш, држављанин Велике Британије пореклом из Индије, чудом је преживео страшну авионску несрећу у којој је погинуло 241 особа. Несрећа се догодила убрзо након полетања лета АИ171 компаније Аир Индиа из… »
Једини преживели путник "Ер Индије" се присетио шта се дешавало у авиону пре пада "Светла су треперила, све се догодило пред…
Блиц 13.06.2025
Британски држављанин Вишваш Кумар Рамеш, који је чудом преживео преживео несрећи авиона "Ер Индије" у Ахмедабаду, тренутно се налази у болници на лечењу, а како је рекао, ни сам не може да објасни шта се догодило у тренутку… »
Вести дана »

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Данас пре 29 минутајош 10 повезаних

Курир сазнаје, троје младих из судара код Сајма критично: Лекари се на одељењу реанимације боре за њихове животе, операција у току
Курир пре 1 сатјош 20 повезаних

Британски Премијер данас званично признаје палестину: Израел бесан на Стармера, ево која је реакција Трампа
Вечерње новости пре 29 минутајош 8 повезаних