Povezane vesti
Putnik sa srećnog sedišta 11A: Kako sam preživeo pad indijskog aviona
BBC News pre 1 dan
Višvaškumar Rameš, jedini preživeli iz aviona Er Indija koji se srušio na grad Ahmedabad odmah po poletanju za London. Britanski državljanin indijskog porekla Višvaškumar Rameš jedini je preživeli iz aviona Er Indija koji se srušio na grad Ahmedabad, u… »
"Nađite mi brata" Ko je Višvaš Rameš – jedini preživeli putnik iz avionske nesreće u Indiji
Alo pre 1 dan
Višvaš Kumar Rameš, državljanin Velike Britanije poreklom iz Indije, čudom je preživeo strašnu avionsku nesreću u kojoj je poginulo 241 osoba. Nesreća se dogodila ubrzo nakon poletanja leta AI171 kompanije Air India iz Ahmedabada, kada je avion tipa… »
Jedini preživeli putnik "Er Indije" se prisetio šta se dešavalo u avionu pre pada "Svetla su treperila, sve se dogodilo pred…
Blic pre 1 dan
Britanski državljanin Višvaš Kumar Rameš, koji je čudom preživeo preživeo nesreći aviona "Er Indije" u Ahmedabadu, trenutno se nalazi u bolnici na lečenju, a kako je rekao, ni sam ne može da objasni šta se dogodilo u trenutku kada je avion krenuo da… »
Vesti dana »

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 6 satijoš 14 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 9 satijoš 21 povezana

Novi talas iranskog raketnog napada na Izrael, sirene u Tel Avivu i Jerusalimu
RTS pre 1 satjoš 131 povezana

Angelina Topić zauzela osmo mesto u skoku uvis na Dijamantskoj ligi u Stokholmu
Serbian News Media pre 4 minutajoš 19 povezanih

Ko bi mogao da izazove Alkaraza i Sinera: Mladi talenti vrebaju, čeka se neko da prekine dominaciju
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih