Povezane vesti
Na ultrazvuku saznala da je mrtav, nije ni znala: Naša pevačica je jednu od najpotresnijih balada posvetila sinu
Mondo pre 2 dana
Mira je ispričala potresne detalje iz svog života i kako je zapravo nastala emotivna numera "Ti mirno spavaj". Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo" Pevačica doživela tragediju, pa pesmu posvetila nerođenom sinu!
Alo pre 2 dana
Životnu tragediju je pretočila u stihove. Pesma iz 1995. godine pod nazivom "Ti mirno spavaj", koju je otpevala Mira Kosovka, nosi najtužniju životnu priču. Mira je u tom periodu bila trudna i nosila je dečaka, koji je iznenada preminuo u sedmom mesecu… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo": Naša pevačica je čuvenu pesmu posvetila sinu: "Preminuo je u 7…
Blic pre 3 dana
"Ti mirno spavaj", pesma iz 1995. godine, koju je otpevala Mira Kosovka, nosi najtužniju životnu priču, ove pevačice. Javnosti je nepoznato da je Mira u tom periodu bila trudna i da je nosila sina, koji je iznenada preminuo u sedmom mesecu trudnoće. O… »
Vesti dana »

Vučević: Razgovaraću sa predsednikom da se pristalice Pokreta na Vidovdan priključe studentima koji žele da uče
Insajder pre 50 minutajoš 17 povezanih

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe "Pobunjeni univerzitet"
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih

Frans pres: Srbija zajmi 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da finansira svoje Rafale
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih

Zatvaraju se granice i zračni prostori zbog sukoba Izraela i Irana
Al Jazeera pre 1 satjoš 37 povezanih