Povezane vesti
Na ultrazvuku saznala da je mrtav, nije ni znala: Naša pevačica je jednu od najpotresnijih balada posvetila sinu
Mondo 14.06.2025
Mira je ispričala potresne detalje iz svog života i kako je zapravo nastala emotivna numera "Ti mirno spavaj". Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo" Pevačica doživela tragediju, pa pesmu posvetila nerođenom sinu!
Alo 14.06.2025
Životnu tragediju je pretočila u stihove. Pesma iz 1995. godine pod nazivom "Ti mirno spavaj", koju je otpevala Mira Kosovka, nosi najtužniju životnu priču. Mira je u tom periodu bila trudna i nosila je dečaka, koji je iznenada preminuo u sedmom mesecu… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo": Naša pevačica je čuvenu pesmu posvetila sinu: "Preminuo je u 7…
Blic 13.06.2025
"Ti mirno spavaj", pesma iz 1995. godine, koju je otpevala Mira Kosovka, nosi najtužniju životnu priču, ove pevačice. Javnosti je nepoznato da je Mira u tom periodu bila trudna i da je nosila sina, koji je iznenada preminuo u sedmom mesecu trudnoće. O… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje lutalica zatrovanom hranom u okolini Aleksinca
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO Evropa razgovara kako ponovo da otvori Ormuski moreuz, iranski vrhovni vođa nakon ubistva visokih zvaničnika poručio "Platićete!"
Nova pre 18 minutajoš 72 povezane
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 6 satijoš 28 povezanih