Povezane vesti
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Sputnik 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. „Ja sam uvek govorio… »
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Vesti online 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju “Blumberg” da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. – Ja sam uvek govorio… »
Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje
Alo 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. "Ja sam uvek govorio… »
Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške
Politika 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju „Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu, prenosi Sputnjik. „Ja… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 40 povezanih

"Nadam se da je otišao na bolje mesto": Ceca Ražnatović se slomila zbog smrti Halida Bešlića: "On je bio velika ljudina"
Blic pre 6 satijoš 42 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 1 povezana

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 26 povezanih