Povezane vesti
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Sputnik pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. „Ja sam uvek govorio… »
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Vesti online pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju “Blumberg” da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. – Ja sam uvek govorio… »
Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje
Alo pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. "Ja sam uvek govorio… »
Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške
Politika pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju „Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu, prenosi Sputnjik. „Ja… »
Vesti dana »

Protest ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu: Podrška Užičanima, mobilna blokada u Novom Sadu (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana