Povezane vesti
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Sputnik 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. „Ja sam uvek govorio… »
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Vesti online 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju “Blumberg” da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. – Ja sam uvek govorio… »
Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje
Alo 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. "Ja sam uvek govorio… »
Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške
Politika 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju „Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu, prenosi Sputnjik. „Ja… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 60 povezanih
Sunčano i veoma toplo: Temperatura danas do 35 stepeni, u drugoj polovini sedmice i oko 40
Glas Zaječara pre 9 satijoš 19 povezanih
Još jedna smrt radnika EPS-a za svega nekoliko dana: Elektro nadzornik preminuo posle nesreće u Kostolcu
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 19 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 4 satijoš 9 povezanih
Tabaković: Isplata dela državne pomoći iz Akcijskog fonda neće uticati na inflaciju
Euronews pre 19 minutajoš 28 povezanih