Povezane vesti
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Sputnik 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. „Ja sam uvek govorio… »
Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD
Vesti online 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju “Blumberg” da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. – Ja sam uvek govorio… »
Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje
Alo 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. "Ja sam uvek govorio… »
Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške
Politika 14.06.2025
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju „Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu, prenosi Sputnjik. „Ja… »
Vesti dana »
Tabela Evrolige: Zvezda pobegla Armaniju i Dubaiju, Partizanov beg sa začelja (VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 1 povezana
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 28 minutajoš 3 povezane
Raste jaz: Bogatstvo milijardera rekordno, Oksfam upozorava na političke rizike
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Selektor Stevanović posle poraza Srbije od Crne Gore: Pala je malo motivacija, ide sve kako treba
Danas pre 1 satjoš 2 povezane