Povezane vesti

Britanija neće slati trupe u Ukrajinu bez podrške SAD

Sputnik pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. „Ja sam uvek govorio… »

Vesti online pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju “Blumberg” da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. – Ja sam uvek govorio… »
Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje

Šamarčina za Ukrajinu od najvećeg saveznika Ništa od pomoći, dok ova zemlja ne aminuje

Alo pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju "Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu. "Ja sam uvek govorio… »
Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške

Britanci neće slati vojsku u Ukrajinu bez američke podrške

Politika pre 30 dana
Premijer Velike Britanije Kir Starmer izjavio je u intervjuu za agenciju „Blumberg" da Ujedinjeno Kraljevstvo neće slati vojsku u Ukrajinu nakon okončanja sukoba, osim ukoliko ne postoje garancije američke podrške takvom angažmanu, prenosi Sputnjik. „Ja… »

Vesti dana »