Повезане вести

Руског патријарха не плаше амерички ловци Натовци постављени на место после ужасног инцидента

Руског патријарха не плаше амерички ловци Натовци постављени на место после ужасног инцидента

Ало 14.06.2025
Патријарх московски и читаве Русије Кирил изјавио је да њега не могу да уплаше авиони НАТО-а. Он је тако прокоментарисао то што су у сусрет авиону у ком се недавно налазио на путу ка Калињинграду послати ловци Алијансе. - Рећи… »
"Авиони НАТО ме сигурно неће уплашити": Патријарх Кирил послао јасну поруку Алијанси

"Авиони НАТО ме сигурно неће уплашити": Патријарх Кирил послао јасну поруку Алијанси

Вечерње новости 14.06.2025
ПАТРИЈАРХ московски и читаве Русије Кирил изјавио је да њега не могу да уплаше авиони НАТО-а. Он је тако прокоментарисао то што су у сусрет авиону у ком се недавно налазио на путу ка Калињинграду послати ловци Алијансе. Фото АП… »
Руски патријарх: Авиони НАТО ме сигурно нец́е уплашити

Руски патријарх: Авиони НАТО ме сигурно нец́е уплашити

Спутник 14.06.2025
Патријарх московски и читаве Русије Кирил изјавио је да њега не могу да уплаше авиони НАТО-а. Он је тако прокоментарисао то што су у сусрет авиону у ком се недавно налазио на путу ка Калињинграду послати ловци Алијансе. Према… »

Вести дана »