Povezane vesti

Ruskog patrijarha ne plaše američki lovci Natovci postavljeni na mesto posle užasnog incidenta

Ruskog patrijarha ne plaše američki lovci Natovci postavljeni na mesto posle užasnog incidenta

Alo pre 19 sati
Patrijarh moskovski i čitave Rusije Kiril izjavio je da njega ne mogu da uplaše avioni NATO-a. On je tako prokomentarisao to što su u susret avionu u kom se nedavno nalazio na putu ka Kalinjingradu poslati lovci Alijanse. - Reći ću jednostavnu stvar… »
"Avioni NATO me sigurno neće uplašiti": Patrijarh Kiril poslao jasnu poruku Alijansi

"Avioni NATO me sigurno neće uplašiti": Patrijarh Kiril poslao jasnu poruku Alijansi

Večernje novosti pre 20 sati
PATRIJARH moskovski i čitave Rusije Kiril izjavio je da njega ne mogu da uplaše avioni NATO-a. On je tako prokomentarisao to što su u susret avionu u kom se nedavno nalazio na putu ka Kalinjingradu poslati lovci Alijanse. Foto AP - Reći ću jednostavnu… »
Ruski patrijarh: Avioni NATO me sigurno neće uplašiti

Ruski patrijarh: Avioni NATO me sigurno neće uplašiti

Sputnik pre 20 sati
Patrijarh moskovski i čitave Rusije Kiril izjavio je da njega ne mogu da uplaše avioni NATO-a. On je tako prokomentarisao to što su u susret avionu u kom se nedavno nalazio na putu ka Kalinjingradu poslati lovci Alijanse. Prema njegovim rečima, tako… »

Vesti dana »