Povezane vesti
Intimni snimak voditeljke sa dva muškarca izazvao skandal! Fudbaler koji je snimao završio u zatvoru
Alo 15.06.2025
Tada je u javnost dospeo snimak zbog kog je Domagoj R. (28) u oktobru 2021. godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora. Tina Katanić se povukla iz javnosti nakon što se pojavio njen intimni snimak sa dva muškarca. Tada je u javnost dospeo snimak zbog… »
Voditeljki je intimni snimak sa dvojicom obeležio život: Fudbaler koji je snimao dobio je zatvorsku kaznu
Telegraf 15.06.2025
Tina Katanić (41) bivša voditeljka koja se proslavila kao loto devojka. Ona je u centru skandala došla pre nekoliko godina zbog intimnog snimka zbog čega se povukla iz javnog života. O tome je 2022. godine progovorila. U javnost je, naime, dospeo intimni… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 26 minutajoš 36 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 31 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 51 minutajoš 26 povezanih