Povezane vesti
"Ne smem da pričam o planovima sina, a ćerka polaže prijemni": Dušica Jakovljević o budućoj profesiji naslednice - voditeljka…
Blic 15.06.2025
Voditeljku Dušicu Jakovljević život nije mazio, kako je istakla neprestano se borila sa vetrovima i poput feniksa se dizala iz pepela, a sve ono što joj se dešavalo ju je očvrsnulo za dalji život. - Sve što sam u životu radila i što mi se dogodilo to je… »
"Sin mi je zabranio da pričam njegove planove" Dušica Jakovljević nikad brutalnije otvorila dušu: Jednog jutra sam se u pola 6…
Kurir 15.06.2025
Voditeljku Dušicu Jakovljević život nije mazio, kako je istakla neprestano se borila sa vetrovima i poput feniksa se dizala iz pepela, a sve ono što joj se dešavalo ju je očvrsnulo za dalji život. - Sve što sam u životu radila i što mi se dogodilo to je… »
''Ne smem da pričam o tome'' Dušica Jakovljević nakon pitanja o sinu Onjenu naglo promenila ploču
Alo 15.06.2025
Nije joj dozvoljeno da priča o tome. Voditeljku Dušicu Jakovljević život nije mazio, kako je istakla neprestano se borila sa vetrovima i poput feniksa se dizala iz pepela, a sve ono što joj se dešavalo ju je očvrsnulo za dalji život. Sve što joj se… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Blagojević: „Ne predajemo se i idemo u Škotsku da vratimo izgubljeno“
Danas pre 30 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana