Повезане вести
"Не смем да причам о плановима сина, а ћерка полаже пријемни": Душица Јаковљевић о будућој професији наследнице - водитељка…
Блиц 15.06.2025
Водитељку Душицу Јаковљевић живот није мазио, како је истакла непрестано се борила са ветровима и попут феникса се дизала из пепела, а све оно што јој се дешавало ју је очврснуло за даљи живот. - Све што сам у животу радила и… »
"Син ми је забранио да причам његове планове" Душица Јаковљевић никад бруталније отворила душу: Једног јутра сам се у пола 6…
Курир 15.06.2025
Водитељку Душицу Јаковљевић живот није мазио, како је истакла непрестано се борила са ветровима и попут феникса се дизала из пепела, а све оно што јој се дешавало ју је очврснуло за даљи живот. - Све што сам у животу радила и… »
''Не смем да причам о томе'' Душица Јаковљевић након питања о сину Оњену нагло променила плочу
Ало 15.06.2025
Није јој дозвољено да прича о томе. Водитељку Душицу Јаковљевић живот није мазио, како је истакла непрестано се борила са ветровима и попут феникса се дизала из пепела, а све оно што јој се дешавало ју је очврснуло за даљи… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана