Povezane vesti

"Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega" Tamara Dragičević iskreno o problemima u braku sa…

"Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega" Tamara Dragičević iskreno o problemima u braku sa…

Blic pre 7 sati
Glumica Tamara Dragičević u braku je sa kolegom Petrom Benčinom sa kojim ima troje dece, a o privatnom životu retko govore. Tamara je, međutim, jednom prilikom govorila o problemima u braku sa Petrom. - Savršenstvo u odnosima ne postoji, ali pronašli smo… »
„Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem“: Tamara Dragičević otkrila sve detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

„Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem“: Tamara Dragičević otkrila sve detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

Nova pre 10 sati
Popularna glumica svojevremeno je otkrila kako je izgledao početak veze sa kolegom sa kojim danas ima troje dece. Tamara Dragičević i Petar Benčina već desetak godina su u ljubavi, čija je kruna ćerka Staša i sinovi Lazar i Boris. Zanimljivo je da je sve… »
"Nisam mu na ulici prišla i zamolila ga da mi napravi dete" Tamara Dragičević na ivici suza pričala o roditeljstvu, a jedno…

"Nisam mu na ulici prišla i zamolila ga da mi napravi dete" Tamara Dragičević na ivici suza pričala o roditeljstvu, a jedno…

Kurir pre 18 sati
Glumica Tamara Dragičević je u srećnom braku sa kolegom glumcem Petrom Benčinom sa kojim ima troje dece, a svojevremeno je otkrila kako izgleda biti roditelj i kakav je život van uperenih kamera. - Instagram je paralelni život svih nas, najčešće upeglan… »

Vesti dana »