Povezane vesti
Ficov šamar alijansi Slovačka bi imala koristi od neutralnosti
Alo 17.06.2025
Premijer Slovačke Robert Fico izjavio je danas da bi Slovačka, članica NATO-a, imala koristi od neutralnosti, ali nije najavio nikakve korake u tom smeru. - Ako me pitate, kažem vam da bi u ovim besmislenim vremenima naoružavanja, kada kompanije za… »
Ficov šamar alijansi: Slovačka bi imala koristi od neutralnosti
Večernje novosti 17.06.2025
PREMIJER Slovačke Robert Fico izjavio je danas da bi Slovačka, članica NATO-a, imala koristi od neutralnosti, ali nije najavio nikakve korake u tom smeru. Foto: Profimedia - Ako me pitate, kažem vam da bi u ovim besmislenim vremenima naoružavanja, kada… »
Fico: Slovačkoj bi koristilo kada bi bila neutralna
Politika 17.06.2025
Premijer Slovačke, Robert Fico izjavio je danas da bi Slovačka, članica NATO-a, imala koristi od neutralnosti, ali nije najavio nikakve korake u tom smeru. "Ako me pitate, kažem vam da bi u ovim besmislenim vremenima naoružavanja, kada kompanije za… »
Vesti dana »

Uživo Zelenski se još Nada tomahavku, dok Rusi bacaju prvu navođenu vazdušnu bombu na harkov!
Alo pre 16 minutajoš 21 povezana

'Bez kraljeva': Milioni ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
BBC News pre 51 minutajoš 19 povezanih

Posle hladnog jutra, u većem delu zemlje sunčano, do 18 stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Automobil udario u zid, banderu i parkirano vozilo u Malom Iđošu: Jedna osoba poginula
Radio 021 pre 51 minutajoš 31 povezana

Otvorena birališta u Severnoj Makedoniji: Građani glasaju za gradonačelnike i odbornike u 80 opština i Gradu Skoplju
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih